Nathan photo
Droom van: Nathan
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Gratis app uitbrengen

Gratis app uitbrengen image
Wij (Nathan en Jasper) zijn al enkele maanden druk bezig met het creeren van onze droom. Onze droom is het creeren van een gratis berichten app die de anonimiteit van de gebruiker waarborgt, in tegenstelling tot de concurrenten (facebook, whatsapp e.d.). De kennis om deze app te maken hebben wij in huis, de financiele middelen helaas niet meer. Vandaar deze oproep naar uw gulle hulp en verwezenlijking van onze droom.

Wij zitten nu in de laatste ontwikkelfase van de app en zien deze graag snel ontwikkeld. Volgens onze schattingen hebben wij nog zo'n 4000,- nodig om de productie kosten te dekken. Wij zijn ervan overtuigd dat de app een groot succes zal worden en u er ook veel plezier van zult beleven.

Wij begrijpen dat deze geringe informatie eventueel niet echt overtuigend is. Het geval wil alleen dat dit idee uniek is en wij graag willen voorkomen dat andere mensen hier vroegtijdig mee aan de haal gaan. Als u doneert krijgt u meer informatie betreffende deze app en zal alles duidelijk worden.

 

 

Uitgelicht