linda vermeeren photo
Droom van: linda vermeeren
 • 11 Donaties
 • € 160 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: gerard en tiny

  Goed zo Linda Hoop dat je het bedrag snel bij elkaar weet te krijgen.

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: Angelo & Marlies

  de liefste Tante ( en oom) die er zijn ! Eigenlijk veels te weinig contact mee.. Maar we leven erg mee met dit alles!! Linda TOP initiatief!! Geef deze schatten van mensen de badkamer die ze verdienen!!!!

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: Romy Wijsman

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Rosé

  Hele dikke X voor jullie allemaal

  2 jaren geleden

aanpassen van de badcel

aanpassen van de badcel image
Graag wil ik voor mijn zieke moeder van 71 proberen te realiseren om haar badkamer aan te laten passen zodat ze voor de tijd die ze nog heeft lekker kan douchen, nu is dit (bijna) niet meer mogelijk ze hebben namelijk een ligbad en daar moet ze steeds in en uit klimmen......

Vier jaar geleden is er bij mijn moeder longkanker ontdekt. Het zit aan de onderkant van dr rechterlong en op zo een plek dat het niet te opereren valt, dit omdat het te dicht op de linkerlong zit.  Na een lange tijd van bestralingen en zware chemokuren was het teruggedrongen ingekapseld en was het onder controle.Tenminste zo leek het 1,5 jaar lang goed te gaan. Totdat er na een half jaarlijkse controle toch bleek dat de tumor onrustig was. Uit voorzorg werd er weer een chemokuur gestart. Een vreselijk iets, ze werd weer kaal was behoorlijk ziek,toch bleef ze monter en was het zoals ze zelf zegt voor een goed doel.

Ook hier ging weer een wat langere tijd overheen en ook weer leek het goed te gaan. Inderdaad leek, zo ook weer vorig jaar Maart, de tumor bleek niet stil te staan en was weer wat groter geworden.Ook nu koos m'n moeder voor een nieuwe chemokuur, dit keer een andere ,een wat aggressievere vorm, in de hoop dat de tumor teruggedrongen en of vernietigd werd. Weer kaal, heel erg ziek en doordat haar witte bloedlichaampjes nihil waren en ze dus heel erg vatbaar voor van alles werd ze regelmatig opgenomen met oa, long-en blaasontsteking,schimmelinfecties in de keel. Dit werd zo heftig dat ze deze chemokuur halverwege zelfs hebben moeten afbreken. Deze laatste chemokuur heeft er ook voor gezorgd dat haar zenuwen en bloedvaten oa in haar benen kapot zijn en daardoor zijn haar benen voor haar gevoel heel koud en voelt het alsof ze slapen zeg maar, heeft er bijna geen gevoel meer in. Daardoor kan ze geen 500 meter meer aan één stuk lopen en dan daarbij nog de benauwdheid door de tumor word ze heel erg beperkt in het doen wat ze misschien nog zou willen doen. Zo ook gewoon even lekker douchen kan nu niet , dit omdat ze een ligbad hebben en het in en uit bad komen door haar ziekbeeld bijna niet meer mogelijk is. 

Afgelopen maandag kregen we het bericht dat de artsen niets meer voor mijn moeder kunnen betekenen , een hard gelach en daarom probeer ik nu via deze weg het te realiseren om haar badcel , en die van mn vader (77) aan te laten passen zodat ze voor de tijd die ze nog heeft , lekker zich kan douchen/wassen.

Het werk wat verricht zou moeten worden is , het huidige bad eruit, leidingen omleggen, nieuw tegelwerk en douche-cabine erin en als het kan met zo een wandklapstoeltje waar ze dan op kan zitten.

hoop graag op jullie hulp, alvast bedank Linda

Mocht het lukken en mocht ik geld overhouden zal ik dit schenken aan het Adamashuis hier in Nieuw Vennep, dit is een inloophuis voor mensen die te maken hebben of in aanraking komen met kanker.

 

Uitgelicht
kater bob image

kater bob

 • 7%
 • € 1.000 Doel droom
 • -