Rob Veenstra photo
Droom van: Rob Veenstra
 • 5 Donaties
 • € 410 Ontvangen
 • € 2.400 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 250 Door: Je broer!!!

  2 jaren geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: C.Stolper

  Gods zegen Rob

  2 jaren geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  2 jaren geleden

Gehoorzaam aan mijn roeping

Al een tijdje weet ik mij geroepen om mij voor de volle honderd procent in te zetten voor het werk van Stichting Vuur en Vlam in Bonfire. De afgelopen 5 jaar heb ik dit werk steeds kunnen doen naast een fulltime of later een parttime betaalde baan. Het werk groeit enorm snel en daarmee ook de vraag naar mijn volledige inzet. Om jullie gelegenheid te geven mij te steunen in gehoor geven aan mijn roeping in Bonfire heb ik dit project aan gemaakt. Ik heb mijn inkomen (parttime werk en deels ww-uitkering) opgezegd en vertrouw er op dat God gaat voorzien in mijn inkomen. Mag hij jou/u/jullie daar voor gebruiken? Ik denk dat ik 1200 euro nodig heb om in mijn vaste lasten te kunnen voorzien. Ik wil kijken of ik via dit project mijn 1e twee maanden kan financieren. Van daaruit ga ik op zoek naar vaste maandelijkste steun en hoop in een achterban aan donateurs te kunnen opzetten.

Mijn werk In Bonfire bestaat uit:

- Drechtsteden House of Prayer

ik geef leiding aan het gebedswerk in Bonfire. Dit houdt in dat ik wekelijks de jongerengebedsavond leidt en het team aanstuur dat verantwoordelijk is voor de optstart van het 24-7 huis van gebed in Bonfire. Op woensdag en vrijdag is het huis van gebed open. Daarnaast is er maandelijks twee keer een Nightwatch waarvan een binnen in Bonfire en een buiten op straat (biddend zoeken naar mensen in nood). Deze activiteiten vallen onder mijn eindverantwoordelijkheid. Verder kan er in Bonfire dagelijks persoonlijk met mensen gebeden worden. Hier ben ik (samen met Rachelle) ook voor beschikbaar. De organisatie van de jaarlijkse week van bidden en vasten Prayer 4 Dordt en een jaarlijks terugkerende jongerengebedsconderentie zit ook in mijn takenpakket.

- Young Life Dordrecht

ik coördineer het contactwerk op scholen en ben zelf ook wekelijks meerdere keren aanwezig op het Insula College in Dordrecht. Daarnaast leidt ik de tweewekelijkse Young Life clubavonden en zet ik me in om het netwerk van Young Life te vergroten.

- Spreken/presenteren/redactie/coaching

ik ben beschikbaar als spreker over allerlei Bijbelse thema's en ben te boeken als dagvoorzitter of presentator. Binnen Bonfire ben ik presentator van de (grote) concerten. Ik ben ook een van de vaste presentatoren van het kindertheaterprogramma Vette Pret Show. Deze productie heeft nu 2 keer gedraaid in Bonfire en komt in 2015 in een vaste regelmaat terug. Voor de afdeling media in Bonfire ben ik beachikbaar als redacteur van het lokale tv programma Dordtse Koppen en inzetbaar als presentator voor andere producties. Alle activiteiten in Bonfire zijn gericht op jongerenparticipatie. Uit deze werkzaakheden kan dus ook coachingswerk voortvloeien. Zo voer ik wekelijks coachingsgesprekken met jongens tijdens de Mentalk in Bonfire.

- Staf Bonfire

ik verricht tenslotte nog dagelijkse algemene leidinggevende taken binnen het stafteam van Bonfire. Bij afwezigheid van Erwin (directeur) neem ik zijn taken waar. 

Uitgelicht