Cor photo
Droom van: Cor
 • 21 Donaties
 • € 450 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Petersbrandbeveilging

  Succes Cor.

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: Stephan

  succes

  2 jaren geleden
 • € 30 Door: Dirk Roelants (organo gold)

  Beste, Mijn eerste donatie is een feit. Ik hoop dat jullie mij nu ook gaan willen steunen? Mvg, Dirk

  2 jaren geleden

Geef mij je angst

Geef mij je angst image
Uitvoering Podiumervaring wil luidspreker set kopen om oefeningen en trainingen te kunnen doe. Wij ondersteunen mensen met podiumvrees, en mensen die erg onzeker zijn over zichzelf. En wij willen verschillende culturen bij elkaar brengen, zoals bv een wijk feest organiseren of een open lucht bioscoop.

De groep Uitvoering Podiumervaring ondersteunt mensen die last hebben van podiumvrees. Dat doen we door mensen voor te bereiden op een podiumoptreden en ze te leren om stevig in hun schoenen te staan. Podiumvrees kan alleen overwonnen worden door het te doen. En daar heb je een veilige omgeving voor nodig met mensen die podiumangst herkennen en met coaches. Op 22 maart hebben we ons optreden, maar dat kan alleen doorgaan als we geluidsapparatuur hebben. Steun ons om deze geluidsapparatuur te kunnen kopen en kom naar ons gratis optreden op 22 maart! in Lisse.

En na ons optreden kunnen dan eindelijk met goeie geluidsappratuur ook goed oefenen, wat voor de deelnemers belangrijk is.

Hoe om te gaan met podiumangst
Je benen bibberen, je stem trilt, je strijkstok hapert, je adem zit te hoog. Allerlei negatieve gedachtes en doemscenario’s vliegen door je hoofd. Wat als ik eruit vlieg, wat als ik die noot niet haal, wat als ik de tekst niet meer weet. Wat zullen ze dan niet van me denken? Wat voel ik me dan kwetsbaar en naakt. Ik schaam me kapot, ik kan het niet, ik heb het verprutst. Ze vragen me nooit meer, ik word ontslagen, ik krijg geen concerten meer en het is al zo moeilijk in deze tijd.

Resultaat?
Je hebt geleerd te dealen met je angst, je hebt tools om onder stress je muziek beter te kunnen overbrengen en je muzikale prestaties te verbeteren.

Over Uitvoering Podiumervaring
Uitvoering Podiumervaring is ontstaan in december 2012 door een groep enthousiaste muziekliefhebbers. Wij maken graag muziek en willen iedereen een kans geven om ook muziek te maken. Daarom hebben we besloten om deze groep open te stellen zodat iedereen ongeacht de ervaring de kans krijgt om op te treden. Mensen kunnen bij ons niet alleen zingen maar je kunt ook een instrument bespelen. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zijn of haar talenten te kunnen ontwikkelen. Wij zingen verschillende soorten genres zoals musical, populaire en licht klassieke muziek en rock.

Alvast bedankt voor u bijdrage.

Uitgelicht
Afscheid Frans image

Afscheid Frans

 • 107%
 • € 5.000 Doel droom
 • -