Joan Pfann photo
Droom van: Joan Pfann
 • 5 Donaties
 • € 275 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Anoniem

  Laat maar komen die donaties, toi toi toi! Het is je van harte gegund! Liefs!

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  2 jaren geleden
 • € 100 Door: Ineke Boekhorst

  I'm soo proud of you! Good Luck....get 'r done...bon voyage.......

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: jeanette

  na alles wat je hebt door gemaakt nu nog zo positief er tegenaan heb ik grote bewondering voor soms zelfs wat jalousie! maar blij dat je er voor gaat! behouden schoolvaart, omdat ik je lief vind kus !!

  2 jaren geleden

Stuurman Kleine Zeilvaart

Stuurman Kleine Zeilvaart image
Stuurman Kleine Zeilvaart worden

Zoals bij de meesten van jullie wel bekend is, is varen mijn lust en mijn leven en daar wil ik gebruik van maken. Ik heb de ambitie om middels een studie bij de Zeevaartschool Enkhuizen deze winter het diploma Stuurman Kleine Zeilvaart en alle bijbehorende certifcaten te behalen. Daar wil ik dan in het seizoen 2015, vanaf medio april als rating deck, zeg maar matroos, vaartijd op een zeegaand zeilend passagiersschip vaartijd verzamelen om met die certificaten en de vaartijd het vaarbevoegdheidsbewijs als stuurman Kleine Zeilvaart te kunnen aanvragen bij de overheid. Helaas is het voor mij met een bijstandsuitkering nauwelijks mogelijk dit te financieren, wil de uitkeringsinstantie niet bijdragen in de kosten en staan in verband met mijn faillissement in 2011 de normale finacieringsmogelijkheden, lees een banklening, niet open. Op zich is dat best wel raar omdat ik met die papieren mijzelf de bijstand uit kan werken en de samenleving kan ontlasten. Het gevraagde bedrag bestaat uit: cursus KZV inclusief inschrijfkosten: E. 1650.--, Boeken en materialen: E. 109.--, 13 maal examengeld á E. 35.-- per exzamen, cursus Basic Safety: E. 300.-- en cursus Marcom A: E. 650.--. Maakt samen E. 3114,-- Boeken en materialen betaal ik zelf.

Mensen die mij kennen weten wel dat v oor mijzelf ergens om vragen niet mijn sterkste kant is, zeker niet als ik daar voorlopig niks tegenover kan stellen, maar dit keer maak ik toch echt een uitzondering. Ik zou iedere bijdrage enorm op prijs stellen. Ik denk dat dit voor mij een geweldige kans is om het nuttige met het aangename te verenigen. Bij voorbaat dank jullie wel!!

Uitgelicht