Geerinck photo
Droom van: Geerinck
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

MinderMobielenVervoer

MinderMobielenVervoer image
Ik ben Hans Geerinck, 40 jaar. Ik zoek geld voor de aankoop van een tweedehands camionette of monovolume wagen. Er moet minstens 1 rolstoel in kunnen. Ik wil hier een LPG tank inleggen (milieuvriendelijk). En ik wil die wagen gebruiken voor mindermobielenvervoer.

Waarom vraag ik dit? Op 1/8/2014 ben ik op de pechstrook afrit Nevele aangereden en geplet tussen 2 auto's. Gevolg: tibiaplateaufractuur, gebroken pols, tanden gebroken. Dus operatie en revalidatie.

Omdat ik een endogene depressie heb en cvs, kan ik slechts werken naar mijn eigen tempo. Dus daar is mindermobielenvervoer uitstekend voor dacht ik. Op die manier zou ik mensen willen helpen.

Wat wil ik doen als tegenprestatie? Wel ik ben maatschappelijk assistent van opleiding. Dus ik wil graag luisterend oor zijn of coach als u het moeilijk heeft. Ik heb ook een rainbow (stofzuiger op water). Ik wil graag de tapijten bij u komen stofzuigen zodat al het zand eruit is en de kleuren weer mooi tot hun recht komen. Heb je een voorstel voor een andere tegenprestatie, dat is ook bespreekbaar. Voilà dat is mijn wens en mijn aanbod.

Uitgelicht