• 6 Donaties
 • € 620 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Mirjam Kuipers

  Zet em op Fem en ploegengenoten!

  1 jaar geleden
 • € 500 Door: Anoniem

  Succes dames! Ps. Jullie mogen dit doel wel iets meer ander de aandacht brengen. Ik vond de site toevallig.

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: joop Smits

  om de eerste 100 euro vol te maken. Om de ambities van de dames waar te maken is een aardige duit nodig. Dus wie volgt ?

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: Leendert Pot

  In 1993 maakte ik de documentaire 'Dit kan harder' voor VPRO over Ulysses lid Manon de Rooij, topwielrenster. De top bereik je alleen maar als de breedte wordt gesteund. En als ik met leden van het damensteam een avondwedstrijdje rijd, ben ik altijd onder de indruk. Dus steunen!!!

  2 jaren geleden

Steun het ulysses damesteam

Steun het ulysses damesteam image
Het ladies cycling team is een hele leuke groep ambitieuze meiden die keihard trainen voor wielrennen op het hoogste niveau. Daarmee inspireren we dus ook vrouwen die willen beginnen met wielrennen. We hopen door het geven van trainingen, tips en leuke events getalenteerde vrouwen een nieuw platform te bieden en het wielrennen voor vrouwen te promoten. Door het wegvallen van een grote sponsor is het steeds lastiger om als zelfstandig team verder te gaan. We willen echter deze passie en vriendschappen die zijn ontstaan niet opgeven. Met jullie steun maken jullie het mogelijk dat wij in 2015 weer aan de start staan. We zouden het heel tof vinden als jullie ons een warm hart toedragen met een gift. De dames van het ladies cycling team.

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waar jouw geld voor zal worden gebruikt?!
- Onderhoud van de auto & benzine kosten die gemaakt worden om van en naar de wedstrijden te komen
- Na 5 jaar begint onze kleding slijtage te vertonen. Het is nu echt tijd voor nieuwe (sponsor)kleding.
- Inschrijfgeld voor de wedstrijden 
- Materiaal 
- Voeding tijdens de wedstrijden

En zo zijn er nog een aantal basisbenodigdheden om onze sport op het hoogste amateurniveau uit te kunnen oefenen. Hopelijk kunnen wij rekenen op uw steun. Heeft u nog vragen? Mail dan eventjes naar: info@ulysses-ladies-cycling-team.nl

Bezoek ook eens onze facebookpagina of website: www.ulysses-ladies-cycling-team.nl Hier kun je op de hoogte blijven van al onze wedstrijd ervaringen en nieuws! 

Op naar het nieuwe seizoen!

Uitgelicht