Ca. Dream photo
Droom van: Ca. Dream
 • 3 Donaties
 • € 32 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  2 jaren geleden
 • € 7 Door: Anoniem

  Veel succes met dit top ideetje.

  2 jaren geleden

Bucketlist verfilming.

Bucketlist verfilming. image
Bijna ieder mens ken het wel, bijna ieder mens heeft er een. Zo'n lijstje met activiteiten die men wil uitvoeren voordat je aan het einde van je leven zit. Voordat je achter de geraniums vastgeplakt zit en je hopelijk het lijstje helemaal hebt afgewerkt. Heb je nog niet zo'n lijstje? Waar wacht je nog op. Pak pen en papier en schrijf ze allemaal op.

Met deze insteek en het idee van iemand anders ben ik op het idee gekomen hier een verfilming van te maken. Want iedereen heeft zo zijn eigen idee over het velbegeerde bucketlist. Voor de een kan dat een vakantie naar een warm land zijn terwijl dit voor een ander snorkelen tussen haaien is. Het kan allemaal en je leeft tenslotte maar één keer. 

In mijn verfilming van deze lijst wil ik een aantal mensen volgen die hun wensen uit laten komen. Ik volg ze op de voet in het proces.

Om te beginnen aan dit project heb ik een pilot nodig. Voor de mensen die niet weten wat dit inhoud: Een pilot is een aflevering voor de aflevering. Dus zeg maar een voorbeeld van het echte werk. Zo heeft iedere programma of serie dat je kijkt deze fase meegemaakt. Hierin kan nog alles verkeerd gaan, dat geeft niet. Want daar is de pilot voor. Ook kan het ervoor dienen als materiaal om aan het publiek te laten tonen. Hier komt naar voren of het daadwerkelijk een leuk project is, wat er anders kan, en mocht niet niet aanslaan, dan weet je dat je het hebt geprobeerd. 

Maar om mijn pilot te verwezelijken heb ik wel een budget nodig. Zonder budget kan ik dit project niet door laten gaan, wat heel zonde zou zijn natuurlijk. 

Ik ben al blij met een kleine bijdrage, maar alles is welkom. Met mijn uiteindelijke geldbedrag kan ik aan de slag met de pilot, kan ik mijn mensen inhuren, en een aantal bucketlist wensen in vervulling laten gaan.

Bedankt voor uw aandacht!

Uitgelicht