Liesbeth Epema photo
Droom van: Liesbeth Epema
 • 3 Donaties
 • € 55 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Dineke Heidema

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Hellen

  Voor Zaphiro....

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Liesbeth Epema

  Voor Zaphiro op naar de €1500,00!

  2 jaren geleden

Help Zaphiro!

Help Zaphiro! image
Geachte lezer, Enigzins brutaal, maar graag zou ik u willen vragen om even tijd vrij te maken om het onderstaand bericht te lezen en een kijkje te nemen op de facebook site Help Zaphiro. Het bericht heb ik op mijn facebook pagina gezet om geld in te zamelen. Mijn vraag aan u is; is er binnen uw bedrijf of uw priv� situatie mogelijkheid om ons met een bedrag te sponseren? Alvast heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen dit te lezen! Met vriendelijke groet, Liesbeth Epema

Hallo allemaal,
De meeste mensen weten dat Amarins, mijn dochter, al enige jaren mede verzorger is
van het paard Zaphiro van 8 jaar, het paard van Jessica Dijkstra.
Zaphiro is al een tijd af en aan kreupel, waar maar geen aanleiding voor werd gevonden.
Nu, vele onderzoeken en röntgen foto's verder, blijkt hij een botsplinter in zijn voet te hebben die hem belemmerd goed te lopen. Zaphiro is van oorsprong een renpaard en stond dan ook al jong op de renbaan. Uiteindelijk is hij afgekeurd en verkocht aan Jessica, niet wetende dat er toen waarschijnlijk al sprake was van deze botsplinter.`

Helaas moet er een second opinion komen en hij zal geopereerd moeten worden in Emmeloord, maar door nare privé redenen en de vele kosten die al zijn geweest, kan Jessica alleen al de operatie van zeker €1500,00 niet betalen.
Dit betekend dat Zaphiro niet geopereerd kan worden. Uitstellen kan niet, want hij heeft zonder behandeling te veel pijn, verkopen is ook geen optie, wie wil immers een paard wat een dure operatie moet ondergaan!?

Als niet iemand deze operatie betalen kan zal Zaphiro niet lang meer kunnen blijven en zal hij uit zijn lijden moeten worden verlost.
Dit kan ik als moeder van Amarins, en als dieren liefhebber, niet verdragen! We kunnen niet lijdzaam toekijken! Zaphiro die pijn lijdt en de meiden die er zoveel verdriet van hebben, er alles aan doen, wat binnen hun macht ligt, het hem zo aangenaam mogelijk te maken. Ze staan met de rug tegen de muur! We moeten, hoe dan ook, zorgen dat er geld binnen komt.
Moet je je voorstellen dat er thuis een huisdier rond loopt die niet verder kan leven omdat je gewoonweg de operatie niet meer kunt betalen, wat een verdriet! U zou in mijn geval waarschijnlijk het zelfde hebben gedaan.

Daarom wil ik onder de noemer “durf te vragen” en “brutalen hebben de halve wereld”, vragen of iedereen dit berichtje wil delen en misschien €1,00 zou willen doneren, een ander bedrag mag natuurlijk ook, alles is welkom.
Het geld zal door mij worden beheerd en betaald.
We zijn bezig met een facebook pagina over Zaphiro. Hier kunt u ook de ontwikkelingen van de actie lezen en of het ons gaat lukken om in ieder geval 1500 x €1,00 binnen te halen.

Groetjes en heel erg bedankt voor het lezen,

Jessica en Amarins en Liesbeth

En Zaphiro maakt als dank een buiging voor u!


De link naar de site is:
https://www.facebook.com/pages/Help-Zaphiro/471424202996442?fref=ts
 

Uitgelicht
Help mijn nicht aan Fysio image

Help mijn nicht aan Fysio

 • 100%
 • € 820 Doel droom
 • -