Andrea Koning photo
Droom van: Andrea Koning
 • 24 Donaties
 • € 598 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Australië Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 20 Door: Jasper De Jaeger

  Bedankt voor je mooie bedankbrief. Je terugblik in de brief en blog op facebook raken me echt. Vooral het ingebed zijn van de barmhartige werken in een gelovige levenshouding vind ik sterk.

  1 jaar geleden
 • € 50 Door: Anne & Ruben

  Heej lieve Dree, een beetje laat, maar hier nog een extra donatie van ons. Omdat we je dit half jaar heel erg hebben gegund, evenals alle mensen die je tot zegen bent! Liefs

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Willem piet

  Gods zegen Andrea

  2 jaren geleden

know God and make Him known

know God and make Him known image
Medical ship DTS (discipelschap training school) met YWAM in Townsville, Australi�.

Al voordat ik Geneeskunde ging studeren, had ik het verlangen om me in te zetten voor medische projecten die zorg verlenen aan mensen in nood. Deze DTS geeft mij de mogelijkheid om dat waar te maken.

Eind januari vertrek ik voor 5 maanden naar Australië. De eerste 3 maanden krijg ik les en is vooral bedoeld om God beter te leren kennen. Onderwerpen zoals het karakter van God, je identiteit als christen en evangelisatie komen aan bod. Daarnaast zijn er ook lessen die aansluiten bij het medische aspect van de DTS. Vervolgens is er een outreach fase. Ons team gaat met het YWAM schip naar Papoea-Nieuw-Guinea voor 2 maanden. Aan boord is een medische kliniek waar vooral oog- en tandheelkundige operaties worden uitgevoerd. Daarnaast wordt er ook primaire gezondheidszorg verleent, voorlichting gegeven over hygiëne en allerlei andere activiteiten om de lokale gemeenschap te ondersteunen. 

Op deze manier willen we de bevolking van Papoea-Nieuw-Guinea dienen, net zoals Jezus naar ons kwam om te dienen. We verlenen niet alleen medische zorg maar brengen ook de boodschap van hoop en redding.

Deze reis gaat uiteraard ook gepaard met de nodige kosten. Ik nodig je dan ook uit om deel te worden van dit fantastisch avontuur waarbij mensenlevens zullen veranderen! In de eerste plaats vraag ik of je je tijd wil doneren om voor mij en dit project te bidden. Daarnaast zou het ook geweldig zijn als je mij financieel een duwtje in de goeie richting zou willen geven. Cliché maar waar: alle kleine beetjes helpen. 

Alvast bedankt :)

Liefs Andrea

Uitgelicht