Saar photo
Droom van: Saar
 • 7 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Daphne Tournant

  Go Saar!!!! Knufff

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Marije Zuidweg

  sux6 ermee Saar!! Een zeer waardevol boek vol inspiratie!! Misschien alleen als E-book?!, veel minder kosten, maar moet zeggen dat ik ook een papierlezer ben!! Xliefs Marije

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: Youandi

  Hi lieffie Sorry tis niet veel maar dit is wat ik heb... Ik hoop dat je snel al het geld bij elkaar zal hebben.Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen. hele dikke kus van mij

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Iris

  Ik ken je niet, maar ik vind t een goed initiatief. Aan chronische ziektes mag best wat aandacht besteed worden. graag ontvang ik een boek van je als het boek uitgegeven is!;)

  2 jaren geleden

Een langverwacht Boek

Zo Niet Saar, inmiddels een veelbezochte (een gemiddelde van 12.000 + volgers per week) pagina heeft er mede toe geleid dat de duw in mijn rug is aangekomen. Het besluit is er. Ik ga een boek schrijven/uitgeven. De droom van een langverwacht boek, hopende dat dit werkelijkheid kan worden. Hopende dat dit boek mensen een boost mogen geven, lotgenoten een hart onder de riem, mensen alert te maken op teken, en.. Nederland wakker schudden. Voor meer info zie hieronder Foto: artstudio.com

Een boek, waarin ik hoop troost te kunnen bieden, voort te mogen inspireren. Kennis te geven over zowel de ziekten die ik heb als in het algemeen. Chronisch ziek zijn, chronisch ernstig ziek zijn, moeder van twee. Hoe blijf je overeind. Positiviteit. Blijven dansen in de storm. Een lach en een traan. Het gaat hand in hand.

Mijn persoonlijke verhaal, inclusief ons project 'Fotografie = Therapie' welke Melanie Rijkers (o.a bekend van PUUR. trotse tienermoeders -waar ik er een van was) in 2012 mee begonnen zijn. En het werd nog een waar succes ook. Hoe confronterend het ook moge zijn, waar voor jou de zon onder gaat, gaat hij aan de andere kant van de wereld op. Plaatjes bevestigen de schoonheid van het leven. 

Mede door fotografie heb ik mijn ziekzijn kunnen accepteren.

Er komt nog veel meer aan bod. Waar krijg je mee te dealen als chronisch patiënt? De grote G E L D kwestie. Een gemeente wie je huis niet wil aanpassen 'omdat je niet voor een adequate woning hebt gekozen' (overige opties waren o.a een verpleeghuis buiten de stad, dat ik kinderen heb is 'hun probleem niet'). 

En zo nog veel meer.

Het besef dat ik niet de enige ben die hiermee kampt.

De droom van een langverwacht boek, hopende dat dit werkelijkheid kan worden. Want ja, hier komt het woord geld weer aan de orde. We zijn een fortuin kwijt aan de kosten voor o.a mijn behandeling. Er is niets over. 

Voor een boek, zeker in alle geuren en kleuren met fotografie, is er veel investering nodig. 

Investering in de redactie, welke mij zal helpen binden. Investering in de uitgever, de drukken, enzovoort. 

Hopende dat dit boek mensen een boost mogen geven, lotgenoten een hart onder de riem, mensen alert te maken op teken, en.. Nederland wakker schudden.

Als u wat kunt missen, al is het maar een paar cent, mijn dank is groot. 

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -