• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Kansen voor kinderen in ZA

Kansen voor kinderen in ZA image
Tegemoetkoming in de reis-, verblijf- en projectkosten voor vrijwilligerswerk tbv een educatief project voor kansarme jongeren in ZA.

Op 1 februari vertrekken wij ter invulling van een sabbatical voor een periode van 3 maanden naar Phalaborwa aan de poort van het Krugerpark in Zuid-Africa, om daar ‘Docenten voor Afrika’ te helpen een project te realiseren. Dit initiatief richt zich op het organiseren van meer persoonlijke begeleiding van basisschoolleerlingen en op het opzetten van een Learner Support Centre om hun kansen in de maatschappij te vergroten. Een maatschappij die een hoge mate van werkloosheid en armoe kent en waar het onderwijs en de zorg die nodig zijn om hier verandering in aan te brengen, op een laag niveau staan.

Om dit project ook voor ons mogelijk te maken, vragen wij je steun. Deelname kost ons aan reis-, verblijfkosten en projectbijdrage voor de periode van 3 maanden ca. € 14.000,-. Het zou ons een goed gevoel geven als we mede namens jou onze kwaliteiten in kunnen zetten om het onderwijs ter plaatse op een hoger niveau te brengen.

Uitgelicht