Tara Hubeek photo
Droom van: Tara Hubeek
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 4.310 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Carien Hemmers

  Heel veel succes. En wat een mooie kerstgedachte met een warm hart.

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  succes!

  2 jaren geleden

Cubaanse family vakantie NL

Cubaanse family vakantie NL image
Help mij om mn familie nr NL te halen voor vakantie. Opa heeft zijn kleinkind nog nooit gezien! En zijn kinderen al 4jaar niet.

Op 16 juni 2008 kwam Cesar naar Nederland, hij is inmiddels al sinds 7 jaar gelukkig getrouwd met mijn moeder. Hoe blij ze ook zijn om samen te zijn, moet hij wel zijn 3 kinderen in Cuba missen. 

Inmiddels heeft hij sinds vorig jaar ook een kleinzoon erbij, die hij alleen een paar keer via skype heeft gezien. Aangezien wifi/technologie etc daar ver te zoeken is, is dit lastig om vaak te doen. 

Voor zijn kinderen is het moeilijk te begrijpen hoe wij in Nederland leven. Zij denken immers dat we genoeg geld hebben om langs te komen en geld te sturen etc. Niets is minder waar, natuurlijk verdienen we veel meer dan hun, maar de kosten in nederland zijn ook erg hoog zoals iedereen weet. 

Graag zouden wij ze alle 4(3kids+kleinzoon) een keer naar Nederland halen, om ze te laten zien hoe wij hier leven. Dit neemt bij hun ook een hoop zorgen weg. 

Uiteraard gaat hier heel veel aan vooraf. Gedurende de jaren is het iets makkelijker geworden om voor Cubaanse inwoners te reizen, maar er zit nog steeds veel papierwerk aan vast. En naast de tickets kost dat ook veel geld. 

Daarom mijn vraag, help ons om de familie voor een paar weken naar Nederland te komen voor vakantie. 

ALLE KLEINE BEETJES HELPEN!

Wij kunnen garant staan, als ze naar Nederland komen (er is een minimale inkomenseis om ze hier op vakantie te laten komen), maar de rest helaas niet financieren. 

Hier een geschatte begroting:

Tickets +- €900 pp = €3600

Visum = €65 pp = €260

Paspoort = €50 pp = €150 (1dochter heeft het al)

Uitjes/eten/verzorging in Nederland = +- €300

TOTAAL = €4310

Uitgelicht