Steya Veldman photo
Droom van: Steya Veldman
 • 2 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 24.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Aad en Ellen

  Een kerstgeschenkje en natuurlijk wil Aad jullie helpen met de muziek als dat nodig is.

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Wat een verhaal en hoe sterk ga je er mee om. Ik ben er stil van. Goed dat je opnieuw strijd voor leuke momenten in de moeilijke toekomst na jou revalidatie. ik ben dacht ik de 1e die doneert, maar hoop dat er velen volgen zodat jij alles krijgt wat je voor de revalidatie en daarna nodig hebt en dat je ook nog wat van je Blindet-list kan schrappen ;-) SUCCES Steya

  2 jaren geleden

Blind verlangen

Blind verlangen image
Ik ben Steya, 53 jaren jong en wonend in Alkmaar met partner en poezen in een leuk appartement. Mijn leven is de laatste 8 jaren op z'n kop gezet en in een stroomversnelling met gezondheidsproblemen gekomen. Vandaar ook mijn droom/wens.

In het kort:

2006: Na een ongeluk in een rolstoel terecht gekomen. Lijdend aan Neuropathie in de voeten/benen en niet (goed) werkende knie. Of het niet genoeg was in...

2009 door een complete sepsus bijna overleden en 3 weken coma plus 1,5 jaar ziekenhuis. Na een benodigde gastric by-pass in...

2013 een maagbloeding en weer in coma en enkele weken ziekenhuis. Daarna lang en moeizaam revalideren. En nu...

eind 2014 door 2 oogaandoeningen/ziektes wordt ik ook nog eens blind.

Om Als ik helemaal blind ben nog zelfstandig van dingen in het leven te kunnen genieten ga ik 28 weken intern revalideren en zijn veel aanpassingen, apparaten en hulpmiddelen nodig. Minder valide en blind zijn tegelijk zorgen voor enkele zeer moeilijke oplossingen en benodigde hulp die er of niet altijd is of speciaal gemaakt moet worden. Voor, tijdens en na de revalidatie zijn allerlei zaken nodig die niet of niet volledig vergoed worden. Daar is het meest voor nodig.

Daarnaast wil ik graag nog enkele dingen "ZIEN" voordat ik echt helemaal blind ben in de hoop dat die herinneringen mij steunen en helpen tijdens de zware weg en strijd die ik nu (weer) aanga. Ik had zoals zovelen een aantal dingen die ik nog wilde zien of doen voordat ik er niet meer ben(Bucketlist) en dat is nu mijn dingen die ik nog wil zien voordat dit niet meer kan-lijst geworden. Noem het de "Blindet-list"

Daar begint ook mijn droom:
Met rust en alles geregeld weer door het leven kunnen met enkele mooie herinneringen en de dingen om mij heen aangepast en aanwezig voor een zelfstandig leven waar ik nog veel uit kan en ga halen! ;-)

Het bedrag dat ik hier via crowdfunding bij elkaar wil krijgen, zal zeker niet genoeg zijn, maar dan ben ik wel al een eind op weg en geholpen.

Er zijn heel veel muzikanten en bedrijven die mensen die mij met een donatie helpen als tegenprestatie gratis iets willen geven zoals:

 • een optreden van artiesten/muzikanten
 • een GRATIS website
 • Adwordshulp, helemaal kosteloos

Dit vind ik heel bijzonder en ben er natuurlijk heel blij mee dat zij iets voor jou willen doen als dank voor jouw donatie.
Alle tegenprestaties kan je terugvinden op de website Steya.nl

 

Uitgelicht