Weg Fibro photo
Droom van: Weg Fibro
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 6.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: annerieke

  Lieve inge...ik hoop dat veel nensen je kunnen helpen. Ik gun het je!!! Dikke knuffel en kus

  2 jaren geleden

Ik droom van een beter leven

Ik droom van een beter leven image
Ik droom van een beter leven en wil graag een behandeling voor mijn fibromyalgie. De vogel staat symbool voor bewegingsvrijheid

 

Hallo Allemaal,

 

 

 

Mijn naam is Inge en ik ben 47 jaar oud. Al 30 jaar heb ik fibromyalgie, waarvan de eerste 12  jaar wel meevielen. Maar de afgelopen 18 jaar waren vaak afschuwelijk. .. .Nu heb ik 2 mogelijke oplossingen gevonden:

 

 1. Professor Dokter Bauer  ( Zwitzerland) opereert al 20 jaar mensen met fibromyalgie waarvan ongeveer 75% hersteld, ongeveer  15% lichamelijk verbetering voelt en voor ongeveer 10% werkt het niet.

  Zie verdere informatie op www.fms-bauer.com  en voor Nederlands sprekende mensen   staan er ervaringen op de site www.fibromyalgie-vlaned.nl. Nadeel is dat deze behandeling niet vergoed wordt  en ik 5.500 hiervoor nodig heb. Voordeel is dat ik een grote kans heb op herstel dus een beter leven!

 2. Andullatie therapie! Ik heb in mijn woonplaats tijdens de pijn verlichtings  dagen 3x op de andumedic matras gelegen. Dit is een matras met 27 motoren en 6 infra rood lampen.

  De trillingen worden verspreid door het lichaam verdeeld waardoor geen gewenning optreed. Ik kwam daar binnen met 80% pijn en toen ik van die matras afging voelde ik nog 10% pijn en was ik heerlijk ontspannen, de gehele dag!!!

  Nadeel is dat ook dit niet vergoed wordt in Nederland. Ik heb hiervoor 4ooo euro nodig. Je hersteld niet van fibromyalgie maar het verlicht je pijn tot 20% wat draagbaar is.

   

  Verspreid dit alstublieft via jullie fb vrienden en familie zodat iedereen die fibro heeft een kans krijgt deze behandelingen toe te passen.

  En kunt U mij helpen via dream and donate om mijn doel te behalen?

  Veel dank hiervoor!!!!

 

Uitgelicht