Shauna Akkerman photo
Droom van: Shauna Akkerman
 • 3 Donaties
 • € 55 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Stichting Gilde Alkmaar

  donatie in verband met afscheid van Mw. A.de Goede van Humanitas Noord Kennemerland

  11 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  2 jaren geleden

Vrijwilliger Bobbi Bear!

Vrijwilliger Bobbi Bear! image
In de zomer van 2015 zal ik 6 weken vrijwilligerswerk gaan doen bij het project Bobbi Bear in Durban, Zuid-Afrika! Deze organisatie zet zich in voor seksueel misbruikte kinderen en deze wil ik graag ondersteunen. Omdat zij afhankelijk zijn van donaties, kunnen zij mijn verblijf niet bekostigen, dus er zal veel geld ingezameld moeten worden. Help mij naar Afrika, zodat ik dit prachtige project kan ondersteunen en mijn grootste droom uitkomt!

Ik ben Shauna, 20 jaar en tweedejaars psychologie studente. Mijn droom is dan ook om mij in te kunnen zetten voor de mensen om ons heen! En wat is er mooier dan kinderen ondersteunen die het minder goed hebben in Afrika?

Over het project:

Operation Bobbi Bear zet zich in voor seksueel misbruikte kinderen. De organisatie redt per jaar honderden kinderen, regelt medische zorg, begeleidt ze bij het verwerken van hun trauma, vangt ze op met tijdelijke huisvesting en begeleidt ze tijdens een rechtszaak. De kinderen zijn vaak niet ouder dan zes, en hebben allemaal een verschrikkelijk trauma te verwerken. Bij het verwerken van het trauma wordt een special ontwikkelde methode gebruikt: een knuffelbeer, genaamd Bobbi. De beer helpt kinderen om zelf te kunnen vertellen over hun trauma en speelt een belangrijke rol in de verwerking. Ook is de beer vaak bewijsmateriaal, tijdens een rechtszaak tegen de dader.

Ik kan niet wachten om mijn steentje bij te dragen om het project en de seksueel misbruikte kinderen te ondersteunen en een hoop nieuwe ervaringen op te doen om te groeien als persoon en als psychologie studente. Helaas moet ik nog een tijdje wachten tot ik eindelijk weg kan en daadwerkelijk iets kan doen, maar ondertussen zit ik niet stil. Ik ben keihard aan het sparen om mijn reis te bekostigen en het project te ondersteunen. Aangezien het project Bobbi Bear afhankelijk is van donaties, kunnen zij mijn verblijf niet bekostigen. Hiervoor zal ik geld inzamelen, door verschillende acties te ondernemen. 

Via mijn weblog kunnen jullie mijn verhaal en mijn ervaringen volgen wat betreft het vrijwilligerswerk en het project. Deze kunt u vinden op http://shaunaakkerman.be-more.nl

In totaal zal een bedrag van 1500-2000 euro nodig zijn om mijn doel te bereiken en mijn droom waar te maken! Hiervoor zal ik natuurlijk zelf flink sparen en in stappen geld proberen in te zamelen, maar u kunt mij en het project Bobbi Bear ook direct steunen door hier een donatie te doen! Als tegenprestatie zal ik u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en mijn verhaal doen met een hoop beeldmateriaal.

 

Alvast heel erg bedankt namens mijzelf en Bobbi Bear!

Uitgelicht
St. Rico-Jay To America image

St. Rico-Jay To America

 • 24%
 • € 40.000 Doel droom
 • -