Irene van Kammen photo
Droom van: Irene van Kammen
 • 3 Donaties
 • € 80 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: De Meulentjes

  Succes! De Meulentjes-buren

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Topper!

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Martijn en Amanda

  Veel succes! Wat een ontzettend knappe actie met een heel mooi doel! Xxx Amanda en Martijn

  2 jaren geleden

500km fietsen in 24 uur

500km fietsen in 24 uur image
“Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders” Mijn naam is Irene van Kammen. 27 en 28 juni 2015 zal ik namens Jumbo (tevens mijn werkgever) en de Maripaan Groep (franchise organisatie) samen met nog negen collega’s de HomeRide fietsen, een initiatief van het Ronald McDonald Kinderfonds. Om de Ronald McDonald huizen draaiend te houden, is er veel geld nodig. Om dat geld bij elkaar te brengen wordt op 27 en 28 juni voor de vijfde keer de HomeRide georganiseerd. Een wielertocht van 500 kilometer die zal starten in Groningen en eindigt in Maastricht, langs maar liefst acht Ronald McDonald Huizen. Deze tocht zal ik samen met mijn team in 24 uur zal afleggen. Met meer dan 1000 fietsers gaan we HomeRide fietsen en we willen zo veel mogelijk geld binnenhalen; want ook een ziek kind heeft zijn ouders nodig.

Nu is het de bedoeling om zo veel mogelijk geld op te halen. Het geld dat wij ophalen, gaat direct naar het Ronald McDonald Huis in Groningen. Een bezoek van ons team aan het Huis in Groningen gaf namelijk voor ons een doorslag om mee te doen aan de HomeRide: de verrekijkers waarmee ouders nog even contact kunnen maken met hun zieke kind aan de overkant van de weg, de huiselijke sfeer die het team in Groningen weet te creëren in een hectische en droevige tijd voor ouders en hun kind. Dit huis heeft duidelijk financiële hulp nodig om ouders en kinderen deze hulp te garanderen.

Ik hoop dat u samen met mij en mijn team alle gezinnen met een ernstig ziek kind wilt steunen, in één van de meest heftige periodes in hun leven. Dat kan heel simpel via deze pagina of via de donatie-botton op mijn persoonlijke pagina:
http://www.homeride.nl/lid/irenevankammen/profiel/

Ook vindt u op mijn pagina regelmatig updates over de voorbereidingen en acties, door middel van foto’s of de blog.

Iedere bijdrage is welkom. Als u een bedrag van €5,- of meer doneert, ontvangt u maandelijks mijn nieuwsbrief over de ontwikkelingen en voorbereidingen omtrent de HomeRide! 

Namens alle kinderen die verblijven in het Ronald McDonald Huis Groningen en hun ouders, alvast bedankt!

Uitgelicht