Lies EF Lameijer photo
Droom van: Lies EF Lameijer
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 200.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  3 jaren geleden

Emigratie naar Portugal

Emigratie naar Portugal image
Onze "Portugese droom" is om in een fijn klimaat zelfvoorzienend te wonen. Hierbij willen we een mooi vakantieoord voor mensen/kinderen met beperking voor elkaar zien te krijgen. Ook voor mensen met beperking die in een begeleid zelfstandig wonen project willen wonen een plaats bieden.

Mijn droom is om met kinderen met beperkingen te werken en heb daar ook al behoorlijk wat ervaring mee. Het is de bedoeling om een veilige haven te stichten voor mensen/kinderen met beperking, om te wonen of op vakantie te komen met familie of begeleiders. We hebben al grond op het oog in Noord-Portugal waar we simpele woningkjes willen plaatsen en tipi's en Yurts, zodat we diverse mogelijkheden kunnen bieden om te wonen of vakantie te houden. 

Mensen die zoiets ook leuk vinden om met hun kind(eren) of voor hun kind(eren) te doen kunnen zich inkopen voor een bepaald bedrag, wat we in overleg kunnen samenstellen. Om ook mensen met een beperkt budget te kunnen helpen, willen we graag donaties  van mensen die het kunnen missen en het gunnen aan mensen die het niet breed hebben. In ruil daarvoor mag iedereen afhankelijk van het bedrag wat gestort wordt, ook jaarlijks een bepaalde periode van het terrein en de verblijven gebruik maken. Dus dan koop je je als het ware in. Leuk zou zijn als er verzorgenden zijn die ook bepaalde periodes willen verblijven om de kinderen, mensen te helpen en te begeleiden. Verder kunnen we hulp gebruiken met de opbouw van het hele project, zoals de woningen en de tuin, voor de groenten, bomen etc. Dus als er mensen zijn die tijdelijk/definief Nederland willen verlaten en samen willen wonen op dit prachtige ecologische project, wat geheel groen en zelfvoorzienend gaat worden, dan ben je van harte welkom. We hopen binnen 2 jaar dit project lopende te hebben en met zijn allen een geweldig leven in Portugal te kunnen hebben. Hopelijk zien we elkaar snel in Portugal. Lies Lameijer

Uitgelicht
lidmaatschap heemkundekring image

lidmaatschap heemkundekring

 • 117%
 • € 30 Doel droom
 • -