Saskia Langstraat photo
Droom van: Saskia Langstraat
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Problemen alleen maar groter

Problemen alleen maar groter image
Ik wil graag mijn vriend helpen en hem een leven geven die hij verdient.

2 jaar geleden is alle ellende allemaal begonnen.

Sinds 30 augustus 2012 ben ik in een relatie met hem en al 2 jaar lang leven wij allebei in een soort dieptepunt.

Mijn vriend zit enorm in de schulden waar hij zelf niet meer uit kan komen (slechte jeugd doormiddel van casino en gokverslaving). Al zijn salaris wat hij heeft in een maand (500 euro) hij kan niet aan andere baan komen, geeft hij uit aan zijn rekeningen maar er lijkt geen einde aan te komen.

Mijn startdoel is 2000 euro maar het werkelijke bedrag is met een 0 erachter. Ik wil hem graag proberen te helpen op deze manier want ik kan er niks meer aanveranderen, we hebben al dergelijke hulpinstanties gebeld maar het lijkt allemaal niet te werken. 

Mijn allergrootste droom is om gelukkig te zijn maar dat gaat op dit moment helaas niet aangezien er altijd geldzorgen zijn. Mijn hele spaarrekening heb ik al aan hem gegeven om hem te helpen met zijn schulden.

Ik kan er een lang verhaal van maken maar ik hoop dat er mensen zijn die al is maar 1 euro kunnen doneren om ons samen op weg te helpen want hoe ik mijn vriend zie leven gaat het niet de goede kant op. Elke avond in bed ligt hij te piekeren en te huilen hoe het nu verder moet.

Laat u hart spreken en help vooral hem op weg naar een mooie schuldenvrije toekomst.

 

Uitgelicht