Mandy van Ree photo
Droom van: Mandy van Ree
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 200 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

KIKA / Lekker Bezig

KIKA / Lekker Bezig image
https://www.kika.nl/?gclid=CjwKEAiA0O2lBRDOrPX4oJP3t2oSJACjpaHA3xMz8S9I4_x59MHwU66Jepr0YivRDrKYANtEc3oTdxoCclDw_wcB Alex van der Spek - Zang/Gitaar, Cors Houwaard - Zang/Keyboard, Hans Vink - Drums, Sander Plug - Basgitaar, Tim Ouwehand - Gitaar. Deze jongens zijn nog eens Lekker Bezig! Zes stoere rockende tieners die alle instrumenten zelf live bespelen. Dat noemen wij een boyband 2.0

Ongeveer in mei zijn deze jongens tot het besluit gekomen om een band te worden genaamd: Lekker Bezig. Ze bespelen hun eigen instrumenten met veel ervaring en plezier!

Na een paar optredens wordt het aantal fans steeds meer, maar om muziek te blijven maken moeten hun spullen wel gebruikbaar blijven.

De jongens zijn 15 t/m 20 jaar en hebben niet allemaal een vaste baan en verdienen dus niet veel geld, maar..

Hun fans: De Bizzy's, zijn met elkaar deze actie gestart om een groot bedrag op te halen voor KIKA en een steuntje in hun rug te geven door een kwart van het bedrag aan Lekker Bezig te geven. Dit bedrag behalen is voor ons een droom, maar dat hun dit geld in handen krijgen zal voor hun vast en zeker ook een droom zijn!

Wij gaan ook de straat op om mensen aan te spreken en leuke activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In ieder gevaal gaan wij ervoor!

Wij gaan Lekker Bezig zijn!

Uitgelicht