Nennia van Dijk photo
Droom van: Nennia van Dijk
 • 18 Donaties
 • € 365 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Janna

  Je verdient het!

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: WN Bovensmilde

  Het zou zo mooi zijn wanneer jouw wensen ook in vervulling kunnen gaan.

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Lucy Drost-Barmentelo

  Heftig verhaal, hoop dat je wens uit mag komen! Groet, Lucy (collega van Grietje).

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Hans Hoogeveen

  Ik gun jullie een hele fijne tijd :)

  2 jaren geleden

Nog een keer vakantie ....

Nog een keer vakantie .... image
Door uitgezaaide melanoomkanker zal ik binnenkort (vooruitzicht is denken in maanden) komen te overlijden. Voordat het slechter met mij gaat zou ik nog graag een keer verzorgd een rondreis door Itali� maken, samen met mijn lieve vriend Harry.

Eerst Napels zien en dan sterven ......... dat is wat er gezegd wordt. Napels moet dus zo prachtig zijn.

In januari 2014 ben ik geopereerd aan melanoomkanker in mijn gehemelte en uitzaaiingen in mijn hals. Het leek positief. Tot dat er in november 2014 een bultje in de hals te voorschijn kwam. Een punctie wees uit dat het weer om melanoomkanker gaat. De kanker was terug........... In januari 2015 wees een PET- en CT-scan uit dat de melanoomkanker is uitgezaaid (metastasen) in mijn lichaam........ Binnen een korte periode zal ik komen te overlijden....... Zonder behandeling is de prognose denken in maanden......

Wat het UMCG mij kon bieden was imuumtherapie. Op 17 januari 2015 ben ik gestart met deze therapie. Een infuus met medicatie moet zorgen dat de slotjes op de kankercellen open gaan zodat mijn eigen lichaam de kanker kan afbreken. (eenvoudig uitgelegd). Er worden in totaal 4 infusen gegeven, om de drie weken. Als dit medicijn aan slaat kan ik mijn leven aanzienlijk rekken. Momenteel heb ik 2 x een infuus gehad. Gelukkig weinig last van bijwerkingen.

Zelf probeer ik door het gebruik van CBD Max (Cannabis olie) de kanker te remmen en af te breken. Ook helpt dit prima bij slapen, pijnbestrijding, eetlust etc.

Natuurlijk zijn er wensen........ 

Ik zou nog graag met mijn chihuahua Chica een nestje willen fokken, dat zou in theorie bij de volgende loopsheid kunnen.......

Een andere wens is om samen met mijn lieve vriend Harry, geheel verzorgd, een rondreis door Italie te maken. Liefst met een touringcar. En met het vliegtuig naar een bestemming alwaar de reis begint.

Gewoon genieten met z'n tweetjes............ In Venetië in een gondel, Napels, Rome en Madrid zien ..........

Er wordt altijd gezelgd eerst Napels zien en dan sterven...... maar natuurlijk hoop ik dat de imuumtherapie of de cannabisolie aan zal slaan en dat ik nog een poosje langer hier op aarde mag rondlopen. Voor elke dag ben ik weer dankbaar.

Maar helaas kan ik het niet alleen betalen ....... een lage ziektewetuitkering en veel kosten zorgen dat ik mijn droom niet werkelijkheid zie worden. Vandaar deze dream or donate..... Met hulp van anderen lukt het misschien.

Uitgelicht