Lems  photo
Droom van: Lems
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.800 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Ik heb u hulp nodig!

Ik heb u hulp nodig! image
Vanaf het moment dat ik 18 werd maakte ik gebruik van een studenten Ov, vanwege mijn thuissituatie moest ik stoppen met school maar is mijn Ov niet stopgezet noch gebruikt, toch moet ik van DUO alles terugbetalen. Ook moest ik mijn eigen maandelijkse premie en eige risico ophoesten zonder inkomen en is dat momenteel allemaal opgelopen.

Beste lezer,

ik heb u hulp hard nodig, op het moment dat ik 18 werd en ik nog op school zat heb ik mijn studenten ov  geactiveerd waar ik dus ook recht op had. Twee maanden nadat ik 'm had geactiveerd ben ik gestopt met school om zorg te dragen aan mijn moeder die ziek werd.

Na die 2 maanden heb ik er niet bij stil gestaan om mijn studenten OV stop te zetten en ondanks dat ik er na die 2 maanden niet mee heb ingecheckt moet ik wel betalen tot het moment dat DUO 'm zelf heeft stopgezet.

Dat gaat om een bedrag van €600 euro. Tot de dag van vandaag heb ik dat bedrag nog niet bij elkaar kunnen krijgen.

Ook heb ik een overige schuld van €1200 euro lopen bij een incassobureau van mijn zorgverzekering, vanaf mijn 18e moest ik mijn eige risico betalen op dat moment had ik daar het geld niet voor en ook mijn maandelijkse premie kon ik niet altijd netjes elke maand betalen en zo doende is het dus opgelopen. Ik heb momenteel een bijbaantje waar ik maximaal €150 euro per maand voor krijg daar betaal ik momenteel mijn maandelijkse premie mee en kom ik amper rond.

Hulp van mijn moeder kan ik helaas niet krijgen want zij leeft van een minimum uitkering waar zij al amper mee rond komt en mijn vader heb ik al sinds 2007 niet gesproken noch gezien en contact met verdere familieleden heb ik niet.

Graag hoop ik dat u mij uit deze benarde situatie kan helpen want ik zie zelf geen uitweg.

Mvg 

Uitgelicht
Vrienden van Kate image

Vrienden van Kate

  • 396%
  • € 3.500 Doel droom
  • -