Roy Haze photo
Droom van: Roy Haze
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Reis voor de vrijwilligers

De werknemers van stichting Familias Especiales zijn doorgaans allemaal moeders met kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Zij zetten zich in voor kinderen met een beperking in de verschillende werkplaatsen van de stichting. Om de werknemers een beetje rust en een beloning voor hun inzet te geven wil stichting Estrellas para Estrellas Especiales een aantal werknemers meenemen op een uitstapje naar het vakantie-eiland Ometepe. kijk voor meer informatie over mijn vrijwilligerswerk op: www.nicaraguabrigade.nl

Eens in de twee jaar wordt voor de werknemers van stichting Familias Especiales in Matagalpa een uitstapje georganiseerd. Onder alle werknemers worden een aantal kaarten verloot voor een verblijf op het vakantie-eiland Ometepe.

Het prachtige eiland Ometepe ligt in een groot meer in de buurt van Matagalpa. Het is een populaire bestemming voor toeristen in Nicaragua.

 

In Nicaragua zijn dit soort uitstapjes een bijzondere luxe, die geen mens zich kan veroorloven. Wij hopen met deze actie een klein beetje plezier te kunnen brengen in de levens van de werknemers die het hele jaar doorwerken. Zij krijgen zo een unieke kans om de mooie plaatsen in hun eigen land te zien en worden beloond voor hun keiharde inzet!

 

Doel:

Het doel van dit project is om de werknemers van stichting Familias Especiales een uitstapje aan te bieden naar het vakantie-eiland Ometepe. Zij werken het hele jaar door en kennen geen vakantie, zoals we dat in Nederland kennen. Stichting Estrellas para Estrellas Especiales wil zich graag inzetten om deze werknemers voor hun inzet te belonen.

 

Activiteiten:

 

Om het uitstapje te realiseren zamelen we geld in en regelen we een vakantieverblijf. Ook regelt de stichting de reis naar het eiland toe. Samen met de Nicaragua Brigade 7, een iniatief verbonden aan stichting Estrellas para Estrellas Especiales, bezoeken de werknemers een aantal bijzondere locaties op het eiland Ometepe.

 

kijk voor meer informatie over mijn vrijwilligerswerk op:

www.nicaraguabrigade.nl

Uitgelicht
Maak basisinkomen mogelijk! image

Maak basisinkomen mogelijk!

  • 104%
  • € 12.500 Doel droom
  • -