Oscar Santiago photo
Droom van: Oscar Santiago
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 40.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Relatiecounseling Hotel

Relatiecounseling Hotel  image
Ik wil samen met mijn vriendin een hotel met relatie counseling mogelijkheden beginnen in de Dominicaanse Republiek. Het land van mijn moeder. Ik heb altijd in Nederland gewoond en mijn best gedaan hier iets te bereiken waar ik trots op kan zijn. Toch merk ik dat mijn echte droom toch in het buitenland ligt. Wij willen graag onze (horeca) vaardigheden uitoefenen in een Hotel dat echt van ons is en waar beter dan op de Dominicaanse Republiek!

Waarom met relatiecounseling mogelijkheden? Omdat veel relaties worden verbroken vanwege de sociale (werk-) druk en soms ook geld problemen. Wij willen deze mensen weer terugbrengen naar de basis. Waarom ze nou zo verliefd werden op elkaar. Dit met behulp van leuke survival-, relatietherapie-, yoga-, motivational speakers-, sport-, survival-, communicatie deskundigen en uiteraard ook veel relaxing. Waar beter dan aan de witte stranden en helder blauwe zee. 

Uiteraard bieden we ook een top-vakantie aan normale vakantiegangers.

Daarom kan ik u nu een belofte doen. Wij willen dit draaiende hebben eind 2016. U gaat 1/2 keer per jaar op vakantie. U hebt de vakantie van 2015 waarschijnlijk al geboekt. En droomt al over waar u gaat in 2016. Ik beloof dat u ons kunt volgen in onze droom, en vraag u een klein bedrag te doneren.En daarbij beloof ik dat met bewijs van donatie 3 gratis overnachtingen gaan staan. Binnenkort openen we een YouTube pagina waarin u ons kunt volgen.

Groeten en alvast heel erg bedankt 

Oscar en Fabienne

Uitgelicht
Mijn derde gedichtenbundel!  image

Mijn derde gedichtenbundel!

  • 3%
  • € 900 Doel droom
  • -