Martine photo
Droom van: Martine
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 300.000 Doel
  • BelgiĆ« Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Thuiskomen

Thuiskomen image
Hallo, ik ben Martine, alleenstaand en heb een droom. Maar eerst een korte inleiding. Ik huurde een huisje, maar op zeker moment vertelde de huisbaas dat haar kleindochter daar zou intrekken en ik iets nieuws moest zoeken. Mijn tijd verliep snel en vond niet onmiddelijk iets. De huurprijzen liggen zo hoog dat het niet betaalbaar is voor een alleenstaande. Ik heb dan ook nog een vreemde familienaam wat het allemaal nog veel moeilijker maakt (neen mevrouw is al verhuurd of men antwoord niet, men legt de telefoon toe als men je naam hoort). Nogthans zijn mijn grootouders, ouders als ik zijn geboren en getogen Belgen! Gelukkig kon ik tijdelijk bij een vriendin intrekken, maar zoals ik zei, tijdelijk. Ik was dus genoodzaakt iets te huren met een veel te hoge huurprijs en moest mijn geliefde stad verlaten. Mijn rekeningen kan ik gelukkig betalen, maar veel meer dan dat is het niet. Gelukkig heb ik een goedkope hobby, nl. lopen. Vandaar, mijn grote wens/droom! Ik kan natuurlijk heel wat hulp gebruiken!

Mijn droom/wens

Ik zou heel erg graag een huis kopen! Nu hoor ik jullie natuurlijk denken: "hard werken en wat geld opzij leggen en je komt er wel".

Jammer, maar helaas.....
Sinds ik afstudeerde ben ik fulltime aan het werk (altijd geweest). Als het even kan leg ik wat geld opzij voor onvoorziene kosten. Ik ben alleenstaande, verdien niet het grote geld, dus sparen zit er niet echt in! Ik probeer zoveel als mogelijk wat bij te verdienen, zodat ik verder kan.

Mijn ouders zijn niet begoed, mijn moeder ligt sinds enkele jaren in een rust- en verzorgingstehuis na een hersen infarct en bij de bank kan ik ook niet terecht. Geen beginkapitaal, loon te laag, te oud en alleen.... neen mevrouw een lening bij de bank kan echt niet! 

Ik ben nogal trots en vraag niet graag om hulp, laat staan vragen om geld. Nu zet ik mijn trots even opzij en doe toch een oproep. Ik weet dat het bedrag hoog ligt, maar had graag een huis met meer dan 1 kamer vermits ik twee fantastische neefjes heb die heel wat kleur in mijn leven brengen en regelmatig blijven logeren.

Ik ben ervan overtuigd dat er nog mensen zijn die anderen willen helpen! Daar geloof ik echt in!!!

Dus al diegenen die willen doneren, hoe klein het ook mag zijn, houd jullie niet in. Je maakt me er heel gelukkig mee.

Ik zou het geweldig vinden om na al die jaren weer te kunnen thuis komen in mijn eigen (T)huis!

Alvast bedankt voor het lezen van mijn droom!

Uitgelicht
Ziekte van Lyme overwinnen! image

Ziekte van Lyme overwinnen!

  • 21%
  • € 25.000 Doel droom
  • -