Arthur M. photo
Droom van: Arthur M.
 • 26 Donaties
 • € 1.140 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Wilbert en Stephanie

  knap gedaan ik ben trots op je

  2 jaren geleden
 • € 50 Door: Erik & Gerdien

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: Harro en Kim

  Veel succes!

  2 jaren geleden
 • € 50 Door: Cees & Tineke

  2 jaren geleden

Jobmaatjes @ Drechtsteden

Jobmaatjes @ Drechtsteden image
U kunt ons nog steeds ondersteunen!! De sponsoractie (hardloopwedstrijd) van ReconnAct Drechtsteden heeft al een mooi bedrag opgehaald; door zowel particulieren, ZZP-ers en bedrijven die ons steunden. Waarvoor onze hartelijke dank! Er is echter nog geld nodig voor de realisatie van een wekelijks werkcafé, een fondsenwerver, drukwerk, notariskosten en een website. U kunt persoonlijk een gift overmaken of sponsor worden als bedrijf: Als u als ZZP-er min. €50,- doneert of als bedrijf min. €100,- dan wordt u officieel sponsor en vermelden wij u op onze website en onze correspondentie. Klik op de button DONEER! Voor het overmaken van uw gift. Deze gift wordt vervolgens via Dream or Donate naar stichting GIDSnetwerk Nederland gestuurd. Deze stichting heeft een ANBI status heeft en maakt uw gift daardoor fiscaal aftrekbaar. U maakt dan mede mogelijke dat er jobmaatjestrajecten zo professioneel mogelijk opgezet en uitgevoerd kunnen worden.

Over ReconnAct:

ReconnAct Drechtsteden ondersteunt maatjestrajecten die gericht zijn op het begeleiden van jonge kwetsbare werkzoekenden en ZZP-ers naar werk of opdrachten. ReconnAct is een initiatief ontstaan vanuit GIDSnetwerk; valt onder de landelijke opererende organisatie Stichting ReconnAct en is in Dordrecht partner van het DPD (Diaconaal Platform Dordrecht) en de Maatjesbank.nl.

“Onze missie is om zoveel mogelijk kwetsbare jonge mensen in de Drechtsteden aan betekenisvol werk te helpen “

ReconnAct Drechtsteden kent de volgende activiteiten:

Een (popup) werkcafé

Een (wekelijks) terugkerend event. Tijdens dit café is er plek voor ontmoeting, ontspanning, netwerken, workshops en is er uitwisseling van tips en vacatures.

Maatjestrainingen

ReconnAct werft en traint maatjes. Dit kunnen zijn: mensen met een baan, ondernemers, politici, ervaringsdeskundigen of gepensioneerden. ReconnAct biedt tijdens een paar dagdelen op professionele wijze een training aan die de maatjes voorbereiden op hun traject met de deelnemer.

Maatjestrajecten

Via het werkcafé of via maatjesbank.nl kan zowel de werkzoekende als de startende ZZP-er gekoppeld worden aan een maatje. Een maatje introduceert de deelnemer in zijn netwerk of in het bedrijf waar hij werkt, spreekt regelmatig met de deelnemer af en helpt bij het vinden van structureel werk of opdrachten. 

Kijk voor meer info op www.reconnact.nl of www.maatjesbank.nl

Uitgelicht
kater bob image

kater bob

 • 7%
 • € 1.000 Doel droom
 • -