Monique Roosink photo
Droom van: Monique Roosink
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Kantoor voor StichtingWMM

Kantoor voor StichtingWMM image
Naar deskundige en onafhankelijke ondersteuning voor slachtoffers van incidenten in de gezondheidszorg Organisatie groeit. Het aantal vrijwilligers dat zich inzet om de stichting te professionaliseren neemt toe. We zijn op zoek naar een goedkope kantoorlocatie om de activiteiten vanuit een vaste locatie te ontwikkelen. We hebben een mooie ruime goedkope locatie gevonden alleen nog geen geld. Helpt u mee?

Als patiënt vertrouw je er op dat de zorgverlener je met respect en deskundigheid behandelt. Toch kan er iets fout gaan; bij menselijk handelen zijn fouten immers nooit uit te sluiten. Jaarlijks ondervinden tienduizenden Nederlandse patiënten dan ook de gevolgen van medische fouten. 6000 van hen behouden daar blijvend letsel aan over en 2000 mensen overlijden.

Gaat er iets mis bij de behandeling dan staan patiënten en hun nabestaanden in theorie althans, niet met lege handen. Zo kunnen ze op veel verschillende manieren hun klachten indienen. Toch is er geen adequate hulp en opvang, die zich ook richt op de psychosociale hulp van slachtoffers.

Stichting Werkgroep Medische Missers wil daar verandering in aanbrengen door zich te ontwikkelen tot de onafhankelijke en deskundige hulp- en belangenorganisatie voor patiënten die slachtoffer zijn geworden van een (vermeende) medische fout 

Subsidie aanvragen zijn al de deur uit, maar ook uw hulp is nodig.

Stichting Werkgroep Medische Missers

Website                             www.werkgroepmedischemissers.nl

De nieuwe website is in ontwikkeling binnenkort online

Rekeningnummer          NL41RABO0300555660

t.n.v Stichting werkgroep medische missers, te Heerde

KVK                                    61882615

 

RSIN                                   854530617

 

 

Uitgelicht
Leven & mama zijn image

Leven & mama zijn

  • 33%
  • € 2.500 Doel droom
  • -