• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 3.667 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Zaalhuur benefietconcert

Stichting Prilleven ondersteunt ouders van ziek geboren en/of te vroeg geboren kinderen. Op 28 mei 2015 organiseren we een benefietconcert. Het benefietconcert is in het Gooiland Theater in Hilversum. Dit theater heeft een heel mooie prijs voor ons gemaakt, maar kon de locatie helaas niet gratis ter beschikking stellen. Om het concert te kunnen organiseren hebben we € 3.666,30 euro nodig voor het huren van de zaal.

Wanneer een baby direct na de geboorte moet worden opgenomen in het ziekenhuis, is dat vaak een onverwachte klap voor de ouders. Er komt enorm veel op ze af. Deze ouders weten opeens niet meer zeker of ze wel of geen geboortekaartje gaan sturen. Ze weten niet wanneer ze hun kindje mee naar huis kunnen nemen. Ze leven voor onbepaalde tijd in het ziekenhuis.

Voor deze ouders hebben we het 'Kasteeltje' ontwikkeld. Een alternatief kraamcadeau vol nuttige informatie, handige producten en leuke cadeautjes. Met de opbrengsten van het benefietconcert hopen we nog veel meer van deze Kasteeltjes te kunnen bouwen, zodat we nog meer ouders met een te vroeg of ziek geboren baby'tje een steuntje in de rug kunnen bieden.

Je donatie komt goed terecht! Stichting Prilleven heeft de ANBI-status gekregen van de belastingdienst. We besteden elke cent aan het uitdelen van zo veel mogelijk Kasteeltjes.

Wil je het concert op 28 mei bijwonen, dan kun je via deze link een kaartje bestellen: http://www.gooilandtheater.nl/voorstelling/clairevinkesteijn

Uitgelicht