Tamara Ten Cate photo
Droom van: Tamara Ten Cate
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 937 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Help ons schulden/zorgenvrij

Help ons schulden/zorgenvrij image
We hebben alle geldzaken op een rijtje op 1 ding na en we willen hier erg graag hulp bij. zodat wij zonder zorgen verder kunnen gaan met genieten van het leven!

Afgelopen jaren hebben mijn vriend en ik helaas heel veel pech gehad en hierdoor veel schulden opgebouwd mede dankzij de crisis. we hebben momenteel al bijna overal regelingen voor gemaakt dus het gaat de goede kant op! het nare is dat wij hieraan 600 euro extra per maand betalen en we nog 1 schuld hebben van 937 euro hoog. deze is helaas niet meer mogelijk in termijnen te betalen en aangezien wij zoveel extra per maand betalen en op onszelf wonen met 4 dieren, en mijn vriend student is en ik werkzoekende kunnen wij ook niks opzij leggen. elke dag zitten wij met zorgen voornamelijk ik omdat ik bang ben om hierdoor in de cel te belanden.
Ik ben een zelfstandig persoon en weiger altijd hulp te vragen maar ik weet nu dat wij dit niet alleen kunnen gaan redden. ik hoop dat u ons graag wilt helpen dit te volbrengen zodat wij ons geen zorgen meer hoeven te maken en de rust in onszelf weervinden.
Wij zouden echt super blij zijn met al een klein bedrag.

Alvast heel hartelijk bedankt!
Veel liefs,

Tamara en Mike

Delen is ook erg welkom!

Uitgelicht