Sandra Klijnsmit photo
Droom van: Sandra Klijnsmit
 • 2 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: J. Klijnsmit

  Veel succes met het behalen van je doelstelling! Zet 'm op!

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Sandra Klijnsmit

  2 jaren geleden

Jobmaatjes @ Drechtsteden

Jobmaatjes @ Drechtsteden image
Sinds kort help ik Arthur Moen met zijn nieuwe project. In zijn werk als jobcoach komt hij regelmatig kwetsbare jonge mensen tegen die tussen wal en schip vallen. Jonge mensen die weinig netwerk hebben, geen steun meer krijgen van de overheid en vaak door een beperking of achterstand weinig kansen hebben op werk. Voor hen wil hij graag (in de Drechtsteden) een afdeling van het jobmaatjes-initiatief ReconnAct starten. Hiervoor is geld nodig. Op 29 maart gaan hij en ik deelnemen aan de "Dwars door Dordt-loop" (5 km hardlopen) om het startbedrag bij elkaar te sponsoren.

Voor de start van de nieuwe stichting ReconnAct Drechtsteden hebben we zeker 2500 euro nodig voor o.a. de realisatie van een wekelijks werkcafe, een fondsenwerver, drukwerk, notariskosten en een website.

U kunt mij persoonlijk sponsoren of als bedrijf. Als u als ZZP-er minimaal 50,- doneert of als bedrijf minimaal 100,- dan vermelden wij u in onze correspondentie. Uw gift wordt via Dream or Donate naar stichting GIDSnetwerk Nederland gestuurd. Deze stichting heeft een ANBI status en maakt uw gift daardoor fiscaal aftrekbaar.

Over ReconnAct:

ReconnAct Drechtsteden ondersteunt maatjestrajecten die gericht zijn op het begeleiden van (jonge) werkzoekenden en ZZP-ers naar werk of opdrachten. ReconnAct is een initiatief van GIDS Netwerk en valt onder de landelijke opererende organisatie: Stichting ReconnAct.

 

 

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in de Drechtsteden aan betekenisvol werk te helpen.

Kijk voor meer info op www.reconnact.nl of www.maatjesbank.nl

ReconnAct Drechtsteden kent de volgende activiteiten:

 

Een popup werkcafé

Een wekelijks event op de vrijdagmiddag. Tijdens dit café is er plek voor ontmoeting, ontspanning, netwerken, workshops en is er uitwisseling van tips en vacatures.

Maatjestrainingen

ReconnAct werft en traint maatjes. Dit kunnen zijn: mensen met een baan, ondernemers, politici, ervaringsdeskundigen of gepensioneerden. ReconnAct biedt tijdens een paar dagdelen op professionele wijze een training aan die de maatjes voorbereiden op hun traject met de deelnemer.

Maatjestrajecten

Via het werkcafé of via maatjesbank.nl kan zowel de werkzoekende als de startende ZZP-er gekoppeld worden aan een maatje. Een maatje introduceert de deelnemer in zijn netwerk of in het bedrijf waar hij werkt, spreekt regelmatig met de deelnemer af en helpt bij het vinden van structureel werk of opdrachten.

Wilt u ons helpen bij ons initiatief ReconnAct Drechtsteden en wilt u daarmee kwetsbare jongeren zonder werk helpen?

Alvast ontzettend bedankt voor uw gift!

Uitgelicht
Een prachtige bruiloft... image

Een prachtige bruiloft...

 • 300%
 • € 2.500 Doel droom
 • -