• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

veteraneninloophuis

veteraneninloophuis image
Wij zijn een veteranen inloophuis in arnhem. Wij zijn er voor de veteranen , hun partner en kinderen. Veel mensen denken dat het goed geregeld is in Nederland voor de veteraan maar niets is minder waar, veel veteranen die zijn uitgezonden naar een oorlogsgebied blijven achter met zoveel vragen, frustraties, zorgen en verdriet, angst en hebben vaak een ptss. Wij willen graag de veteranen uit de regio arnhem een plek geven met allerlei activiteiten en bijvoorbeeld een dagbesteding zodat ze toch voelen weer deel uit te kunnen maken van de maatschappij.

Er is al een inloophuis, alleen er moet nog zoveel gebeuren, Er is al een noodslaapkamer in het pand maar we willen er een aantal kamers bij hebben, we willen graag een busje zodat we veteranen die hulp nodig hebben kunnen vervoeren en helpen. 

Het inloophuis moet uitgebreid worden met bijvoorbeeld een computer zodat je de hulpverlening makkelijker kan laten verlopen, daarbij hebben we een stukje kleding- voedsel en speelgoed voorziening voor de veteraan die dit nodig heeft

Uitgelicht