Melissa Zwart photo
Droom van: Melissa Zwart
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 21.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

At Sea With Melissa

At Sea With Melissa image
Ik ben Melissa, ik ben 14 jaar en zit op 3VWO in Utrecht. Ik heb een droom, meegaan met School at Sea! Helpt u mij deze droom te verwezenlijken?

School at Sea is een bijzonder onderwijsproject voor leerlingen van de 4e klas op het havo/vwo. Tijdens dit project ontwikkel ik een hele hoop kwaliteiten zoals; leiderschap en zelf vertrouwen, word ik uitgedaagd om mijn talenten te ontwikkelen en krijg ik meer zelfvertrouwen en word ik volwassener. Dit alles leer ik op een Tall Ship, de Regina Maris.

 

Met deze zeilboot zeil ik, samen met de School at Sea groep, de historische West-Indische handelsroute richting de Cariben. Tijdens deze reis volg ik mijn reguliere schoolprogramma waardoor ik geen achterstanden oploop. Ik krijg dus veel theoretische stof, maar tijdens deze reis wordt de stof die ik leer ook in praktijk gebracht. Zo pas ik wiskunde toe bij het navigeren op de sterren en ga ik dolfijnen onderzoeken voor biologie.

 

Tijdens de reis heb ik verschillende expedities waarbij ik veel culturen leer kennen. Zo leef ik een week bij de indianen, vier ik kerst op Aruba en slinger ik door het regenwoud in Panama. Dat is niet alleen leuk, maar ik leer hier ook veel van. Ik verbreed mijn kennis en mijn horizon.

Voor mij is deze reis een droom die ik graag uit wil laten komen Ik wil mezelf op de proef stellen, erachter komen wie ik ben en wat ik kan door nieuwe dingen te leren. Ik wil beter leren zeilen, vrienden maken voor het leven, een brede ervaring op doen, mijn grenzen herkennen en verleggen en assertiever worden.

 

Helaas is deze reis niet gratis en moet er veel schoolgeld worden betaald. Dit schoolgeld bedraagt €20.982,- en is inclusief het eten en de expedities. Om dit geld bij elkaar te krijgen doe ik veel acties zoals; een sponsorzeil naar Engeland, een concert geven met de hele groep, een diner organiseren voor vrienden en familie, flessenpost verkopen en nog veel meer.

 

Zelf ga ik dus heel veel dingen doen, maar hiermee verwacht ik niet genoeg geld bij elkaar te krijgen. Daarom ben ik ook op zoek naar sponsors.

Zou u mij willen sponsoren (dit hoeft geen groot bedrag te zijn)? Dat zou ik heel erg fijn vinden!

 

 

Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd, en dat u mij wilt helpen met het verwezenlijken van mijn droom.

Uitgelicht
Een rolstoelbus voor Jip! image

Een rolstoelbus voor Jip!

  • 91%
  • € 20.000 Doel droom
  • -