• 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: leo

  hoef geen bedankje,succes er mee

  2 jaren geleden

Wie wil mij helpen!

Wie wil mij helpen! image
Geld inzamelen voor mijn bedrijf

Hallo.

Ik ben Carmela en maak handgemaakte woonaccessoires

Ik heb een passie voor alles wat handgemaakt is. Het geeft grote voldoening om met je handen wat te creëren. Ik ben 18 jaar werkzaam geweest als verkoopster en nu sinds 31-01-2014 zit ik thuis zonder werk. Na een jaar lang gesolliciteerd te hebben zonder resultaat heb ik dit jaar de stoute schoenen aangetrokken, de naaimachine en haaknaalden tevoorschijn gehaald en van het één kwam het ander. 
Ik ben een ondernemingsplan gaan schrijven en met goede moed naar de banken gegaan om een start bedrag te lenen. Iedere bank waar ik ben geweest was erg enthousiast maar kunnen mijn geen lening geven omdat ik een huisschuld heb staan die ik in 2011 heb overgehouden van mijn huis die ik met verlies heb moeten verkopen.

Ik ben sinds 9 maart 2015 wel al begonnen met mijn bedrijf, maar kom niet ver omdat ik gewoon niet genoeg geld heb om materiaal in te kunnen kopen.

Op zoek naar een oplossing op het internet ben ik op deze site gekomen. Na het lezen van vele oproepen dacht ik bij mijzelf.. nee heb je en ja kan je krijgen.

Ik moet eerlijk zeggen sta er met een dubbel gevoel in vraag niet graag geld aan vreemde maar dit is mijn laatste kans om een goede start te kunnen maken met mijn bedrijf. Hier gaat die dan.

Wie wil mijn helpen. Ik heb €1500,00 nodig om te starten, materialen in te kunnen kopen om zo weer nieuwe artikelen te kunnen maken. Een klein deel wil ik gaan gebruiken om op verschillende braderiën te gaan staan, om mijn producten onder de aandacht te brengen.

Voor iedereen die mijn wil steunen heb ik een kleinigheidje. Het is niet veel maar het komt uit een goed hart.

Als ik 30-05-2015 de 1500,00 niet gehaald heb is dat niet erg. Ik ben blij met alle bedragen die ik hier op haal. Alle beetjes helpen.

Ik ben iedereen die mij helpt heeeel erg dankbaar en hoop dat ik mijn droom nog lang kan  uitvoeren met uw hulp!

Uitgelicht
St. Rico-Jay To America image

St. Rico-Jay To America

 • 24%
 • € 40.000 Doel droom
 • -