Zimri van Os photo
Droom van: Zimri van Os
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: JJFM

  Het eerste schaapje is over de dam :P

  2 jaren geleden

Nerf with a twist

Sinds kort zijn wij over gegaan op landelijk de kinderen van Nederland de mogelijkhed te bieden om te nerfen. Bij het nerfen bieden we ook een heel sociaal leer pakket waar de kinderen baat bij hebben. Hier voor vragen wij om jullie hulp. We doen dit vrijwillig en willen het gratis houden voor de kinderen. Meer informatie over onze vereniging vind u op www.nerfsportsnederland.nl

Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het organiseren van avonden voor de jeugd waar ze de populaire Nerf games kunnen spelen. 
dit word gecombineerd met een maatschappelijk doeleinde: we helpen ze ook hun sociale vaardigheden te verbeteren. we werken met de kinderen aan hun communicatie onderling. maar ook aan hun samenwerkingsvermogen en hun tolerantie naar elkaar.

In het afgelopen jaar hebben wij 800 kinderen kunnen bereiken in onze eigen regio en na het zien van het succes dat het met zich mee brengt hebben wij besloten dit landelijk toe te gaan passen. Om dit mogelijk te maken vragen we hulp van iedereen.

Wat doen wij
Nerf speelgoed is heel populair onder de jeugd. We gebruiken dit speelgoed om zo de jeugd bij elkaar te brengen voor een sociale activiteit: Nerfgames.

We bouwen een parcours uit voor de jeugd om door heen te kunnen rennen, schuilen, springen en spelen. Dit gebeurt op een veilige en gecontroleerde plek. Tijdens de avond dat ze Nerfen nemen wij de gelegenheid om ze ook te coachen op hun sociale gedrag en hoe ze met elkaar communiceren.Hiermee hebben we kinderen hun gedrag zien veranderen van schelden en ruziën naar complimenteren en uitpraten van conflicten.

Omdat Nerf een sport is hebben wij ook kinderen die kampen met overgewicht op een zeer rap tempo zien afvallen. Voor kinderen is sporten niet erg zodra ze er ook plezier in hebben.

Waarom hebben we de fondsen nodig?


met behulp van de fondsen willen wij deze mogelijkheid voor kinderen in heel het land brengen. Op het moment hebben we 3 gesponsorde ruimtes. Ook willen we de jeugd ook van materiaal blijven voorzien om dit te kunnen blijven doen. De blasters zijn prijzig in aanschaf en de darts gaan niet lang mee, mede vanwege de drukte tijdens het spel. 
We kunnen ze ook professionele begeleiding bieden op het gebied van Pesten en gepest worden, acceptatie en eigenwaarde, controle en zelfbeheersing en niet te vergeten een goede voorlichting over drugs en gevolgen daar van.
Maar het voornaamste doel.... we willen dit gratis houden voor de kinderen. 

 

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

 • 47%
 • € 15.000 Doel droom
 • -