Leonard Walhout photo
Droom van: Leonard Walhout
 • 9 Donaties
 • € 130 Ontvangen
 • € 310 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Tim Lohrmann

  Succes met verwezenlijken van je droom, anders hebben we altijd nog foto de hè!

  2 jaren geleden
 • € 15 Door: gaia pool

  Go for it!:)

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: Banu Askeroglu

  Gains!

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: valerie rhemrev

  make me proud cupcakeje

  2 jaren geleden

NK RAW Powerliften

NK RAW Powerliften image
In 2007 heb ik me voor het eerst ingeschreven bij een sportschool op aanraden van mijn fysio therapeut. Ik had zo een zwakke rug, dat ik niet normaal op mijn benen kon staan zonder constant pijn te hebben. Beginnen met krachttraining was zijn advies...

Nadat ik een aantal jaren bezig was en niet echt vooruit ging, besloot ik rond te kijken hoe ik mezelf beter kon ontwikkelen hierin. Jaren van onderzoek, routines proberen, verschillende training buddy's en uiteindelijk kwam ik erachter wat ECHT mijn drive is: Powerlifting.

Na een aantal jaren van ervaring, wordt het nu tijd om een stapje verder te gaan en mijn droom te vervolgen: het Nederlands Kampioenschap RAW Powerliften (RAW betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen zoals een speciaal pak en knie bandages).

De kwalificaties voor het NK Powerliften zijn op 14 juni en ik voldoe op dit moment ruimschoots aan de vereisten. De enige uitdaging voor mij is op dit moment de benodigde equipment aanschaffen. Dit bestaat uit een singlet, knee sleeves (om ervoor te zorgen dat mijn knieen in gezonde staat blijven), elbow sleeves (om ervoor te zorgen dat mijn ellebogen in gezonde staat blijven) en deadlift sokken. Verder geldt er inschrijfgeld voor de Nederlandse Powerlift Bond en de wedstrijden zelf.

Het NK Powerliften zelf wordt gehouden begin december 2015. Als ik daar goed presteer, zal dit perspectieven bieden voor doorstroming naar het Europees Kampioenschap. Dit zou de ultieme kroon op mijn sport zijn! 

Het lijkt me leuk om wat terug te doen voor de mensen die een donatie maken:

10 euro donatie: toegang tot een log waarin de gehele voorbereiding staat. Vanaf de dag van vandaag, tot aan het NK begin december. Hierin zullen de verschillende voedingsschema's en trainingsroutines gepost worden die ik gebruik om mezelf klaar te stomen voor het NK. Hiernaast worden alle bevindingen beschreven, alsmede de vormen van actief herstel, zoals stretches, foamrolls, massages, behandelingen etc.

20 euro donatie: Gesigneerde foto + toegang tot het log

80 euro donatie: Toegangskaart tot de gehele FLEX cup, waar de wedstrijd ook wordt gehouden. Naast het kijken van de wedstrijd, kan je ook de andere evenementen bezoeken op die dag. Bij deze donatie tevens toegang tot het log

100 euro donatie: Persoonlijk voedingsplan en trainingsroutine voor 2 maanden + toegang tot het log

Uitgelicht
Trouwen als laatste wens image

Trouwen als laatste wens

 • 28%
 • € 7.000 Doel droom
 • -