Serife photo
Droom van: Serife
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een grafmonument voor oma

Een grafmonument voor oma  image
Een herinnering enkel dat heb ik over van mijn oma. Ze leed aan allerlei ziektes, maar toch was ze zo sterk. 20 jaar lang gevochten en nooit een traan gelaten. Een gebaar voor mijn oma.

Omalief Nel,

Zo sterk, zo lief, zo zorgzaam, zo mooi ja dat was mijn oma. Is ze nog steeds. Mijn oma is nu al bijna 2 jaar weg bij mij. Overleden op de laatste Konginnedag in 2013 , een prachtige dag, een mooie dag maar het was nog te vroeg. Mijn oma was pas 74 jaar oud, bijna 2 jaar verder en al 2 verjaardagen zonder mijn oma.. Wat doet dit een pijn.

Mijn oma is geboren in 1939, waarbij haar twee ouders zijn doodgeschoten tijdens de oorlog.Een gezin die mijn oma in de goot vond en jaren lang heeft mishandeld. Een man waarvan mijn oma dacht dat het haar ware liefde was.. mishandelde haar. Tot op de dag dat alles goed ging, mijn oma was voor het eerst gelukkig maar niet meer voor lang paar jaar later werd mijn oma ziek. Ziekenhuis in en uit. Op een gegeven moment hoefte het allemaal niet meer maar mijn oma bleef altijd positief. Zorgde altijd voor andere dat was het belangrijkste voor mijn oma. Haar gezondheid, haar leven was altijd tweede keus. Dat van een ander was belangrijker. In slechte tijden liet mijn oma nooit tranen. Ik was elke dag bij haar. Nooit liet ze haar verdriet of pijn zien. En toen was het 30-04-2013 om 22:01 overleed mijn oma. Afscheid nemen terwijl ze mij nog kon horen, zo moeilijk, zo afschuwelijk.. Elke dag wordt het gemis meer en meer. 04 april 2015 werd mijn oma 76 jaar oud en over een aantal weken is ze 2 jaar bij mij weg. Ik wou haar wens laten uitkomen en mijn droom om het graf van mijn oma zo speciaal mogelijk te maken. Maar gezien mijn prive situatie nog steeds niet mijn droom en mijn oma's wens kunnen behalen tot op de dag van vandaag doet dit me nog steeds heel erg pijn.. Ik ben een meisje van 19 jaar oud die op dit moment wanhopig is en niet weet hoe ik mijn oma haar wens kan laten uitkomen. Dit leek me een geweldig idee en ik hoop dat u uw geld waard vind voor mijn droom en mijn oma's wens.

Liefste oma ik hou van u. 

Uitgelicht