Gerhard photo
Droom van: Gerhard
 • 3 Donaties
 • € 55 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Daniel

  12 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Veel succes !!

  2 jaren geleden

Christelijk Media Portaal

Christelijk Media Portaal image
Mijn droom is om een media portaal te ontwikkelen voor mensen die op zoek zijn naar christelijke content. Het portaal zal verschillende soorten media bevatten, namelijk: TV, Radio en Video & Audio on Demand. De beschikbare TV-zenders zullen onder andere zijn; EO, KRO, wereldwijd de beste christelijke stations, maar ook positieve seculiere kanalen kunnen online komen te staan. Tevens zal er naast de tv-stations ook een groot aanbod van christelijke radiostations te beluisteren zijn op de website. Dit zijn zenders van over de hele wereld. Als laatste zal er Video & Audio on Demand te bekijken en te beluisteren zijn. Hier kan men terecht voor wereldwijd relevant bijbels onderwijs, worship, films, docu’s en nog veel meer.

Voor wie is Nederland7?

-     Nederland kent zo’n kleine miljoen christenen die hier naar schatting interesse voor zouden kunnen hebben. Als je kijkt naar andere christelijke mediabedrijven, dan blijkt steeds dat er zo’n 500.000 mensen actief interesse in hebben.

 

Waarom Nederland7?

-     Het is tot persoonlijke opbouw voor uw geestelijk leven en van de kerkelijke gemeente.

-     Hiermee willen we dat de wereldwijde kerk voorzien wordt van relevantie media die helpen om na te denken over de tijd waarin we leven en wat er nu van belang kan zijn. 

-     De gewone TV staat bol van content die we niet wensen te zien, zoals overdreven geweld, porno, horror, etc.

-     Het zal leuke en goede entertainment bieden.

 

 

Eerst wil ik graag een pilot draaien, zodat de mogelijke ‘fouten’ en/of ‘drempels’ kunnen worden ontdekt en verbeterd. Op 15 mei wil ik beginnen met de pilot, zodat vanaf 1 juli de website Nederland7 breed online gezet kan worden en het voor iedereen toegankelijk is.

Om deze website op te zetten is geld nodig. Help om deze droom waar te maken! 

 

Uitgelicht