• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Voor ouderen met dementie!

Voor ouderen met dementie! image
Een mobiel creatief atelier in de vorm van een volkswagenbus realiseren voor het werken met ouderen met dementie.

Wij, Kiek en Ineke van Atelier Pabloos, willen ouderen die lijden aan dementie, via verschillende kunstvormen (muziek, schilderen, tekenen e.d.) mee terug nemen naar hun herinneringen. Door deze activiteiten aan te bieden, ervaren zij momenten van veiligheid en ontspanning en hierdoor verbetert hun kwaliteit van leven. Waarom wij dit willen? Onze doelgroep moet langer thuis blijven wonen, en om hen in een zo goed mogelijke conditie te houden, bieden wij onze activiteiten aan. Wij hebben jarenlange ervaring in de ouderenzorg.

Hoe doen wij dit? We willen met onze bus in de wijk activiteiten aanbieden op een laagdrempelige manier, zowel individueel als in kleine groepjes.

Wie zijn wij? Ineke Meijboom en Kiek Posthuma, twee enthousiaste gecertificeerde kunstzinnig- en dagbestedingscoaches die een grote affiniteit hebben met deze doelgroep. We hebben kennis, middelen en enthousiasme maar missen de mobiliteit in de vorm van een bus als ons rijdend atelier.

Helpen jullie ons? Zodat wij veel ouderen met dementie een heerlijk uurtje kunnen bieden, waardoor ze even alles om zich heen vergeten, en kunnen genieten.

Uitgelicht