Hanna Schokker photo
Droom van: Hanna Schokker
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Help ze hun geluk vinden!

Help ze hun geluk vinden! image
Mijn ouders zijn uit elkaar gegroeid maar kunnen helaas niet scheiden door financiële problemen. Dit zorgt voor veel onrust, ook voor de kinderen die nog thuis wonen. Het gaat steeds slechter en slechter met iedereen....

Mijn ouders hun relatie is stuk gelopen. Niet zo gek, na alles wat ze hebben meegemaakt. Je kunt je het haast niet eens voorstellen, van ziektes tot financiële dieptepunten en nog veel meer.
Ze hebben elkaar niet weer kunnen vinden en op zich is dat niet erg, soms gebeurd dat, maar het verhaal bij mijn ouders is dat ze niet bij elkaar weg kunnen... Dit komt door hun financiële situatie. Deze is zo slecht dat ze de scheidingskosten niet eens kunnen betalen en geen extra woning, waardoor ze dus verplicht zijn bij elkaar te blijven en dat onder 1 dak.. Dit zorgt natuurlijk voor enorm veel spanning en stress en mijn jongste 2 broertjes en mijn zusje wonen ook nog thuis. Zij lijden ook ontzettend onder deze situatie en daarom zou ik niets liever willen dan dat er hulp komt voor mijn ouders, zodat ze hun eigen geluk kunnen gaan vinden. Ze doen er zelf al alles aan, mijn vader werkt op 3 verschillende plekken en heeft haast geen vrije tijd, mijn moeder werkt op 2 verschillende plekken en doet het huishouden er nog naast. Ze zien het allebei al lang niet meer zitten, maar gaan door, omdat het moet en voor de kinderen.
Help ze alsjeblieft! Al bereik ik maar een paar 1000 euro, dan zou ze dat al enorm helpen! Alvast ontzettend bedankt!

Uitgelicht