Denise Waardenburg photo
Droom van: Denise Waardenburg
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 30.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Help Frans onderdak

Help Frans onderdak image
Hoi allemaal, Namens Stichting Breder, organisatie in Barneveld zijn wij hard bezig met actie voeren voor Frans. Frans is een meervoudig gehandicapte jongen die graag bij éen van onze woonlocaties wilt wonen. Doordat Frans in een rolstoel zit zou de garage omgebouwd moeten worden tot een slaap- en badkamer. Na eigen zeggen kan hij niet wachten om bij zijn vrienden te wonen. Lees bij de beschrijving het verhaal van Frans. Alvast heel erg bedankt!

Hallo!!

Ik ben Frans. En ik ben 18 jaar oud. Sinds ruim een jaar kom ik 4 dagen per week uit school op de Uilebaardlaan. Dit is een woonlocatie van Stichting Breder. De jongens die hier wonen zijn nu mijn vrienden. Ook al zit ik in een rolstoel en zij niet.

Mijn moeder heeft altijd heel goed voor mij gezorgd. En dat is soms wel zwaar want doordat ik in een rolstoel zit kan ik niet zoveel zelf.

Nu ik bijna 19 word wil ik graag uit huis. En waar zou ik liever willen wonen dan bij mijn vrienden.

Omdat ik niet kan lopen moet de garage verbouwd worden. Hier heeft mijn moeder een gesprek met de gemeente over gehad. Ze willen best wat meebetalen maar het meeste moet ik zelf betalen.

Daarom ga ik met de iedereen van de Uilbaardlaan ACTIE voeren om het geld bij elkaar te krijgen. We hebben 30.000 euro nodig om de garage te verbouwen tot een slaapkamer en badkamer.

Doe je mee?

Op deze Fb vind je wekelijk een update van al onze acties en houden we je op de hoogte hoeveel geld we al opgehaald hebben!!

Wil je iets doneren? Dat kan op rekeningnummer NL20RABO0142073849 t.n.v. Stichting Breder o.v.v. Frans.

Uitgelicht