Wolkje photo
Droom van: Wolkje
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 1.000.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    Jij bent de slimste poes van Nederland Wolkje, dat moet beloond worden

    3 jaren geleden

Kat bedelt om miljoen

Kat bedelt om miljoen  image
Ik en mijn Nederlandse familie, willen in een droomhuis wonen. Maar een boerderijtje met een klein stukje land is ook perfect. Daar wil ik rennen en jagen op schaduwen van vogels. Ik wil beroemd worden, krantenkoppen met: Dove kat bedelt droomhuis bij elkaar...

Mijn naam is Wolkje. Ik ben doof geboren. Ik heb een blauw oog, en een groengeel oog. Hoewel ik beeldschoon ben (al zeg ik het zelf) is er geen stamboom van mij bekend. Ik werd vier jaar geleden in Griekenland geboren. De Grieken begrepen mij niet. Ik schreeuwede vaak zo luid. Dat schreeuwen komt omdat ik doof ben. Ik ken echt het verschil niet tussen miauwen en een sirene.

Grieken bleken dat raar te vinden, en vooral vervelend! Daarom werd ik in Griekenland erg geschopt. Ik praat er verder niet graag over. Het was een ellendige tijd.

Eenzame opsluiting?

Ik werd gered en verstopt. Wegens mijn luide gemiauw werd ik noodgedwongen in een leegstaand pakhuis geplaatst, terwijl men zocht naar een geschikte nieuwe eigenaar. In dat pakhuis leefde ik bijna 6 maanden in eenzame opsluiting. Het was een afschuwelijke tijd. Ik voelde me een eenling in een wereld vol tweelingen.

Ik heb een fobie voor deuren

Dagelijks kwamen ze me wel verzorgen. Mensen gaven me dan wat eten en drinken en wat aandacht. Maar altijd ging de deur tussen hen en mij weer dicht. Altijd bleef ik weer alleen achter. Ik kan je niet zeggen hoe groot daardoor mijn fobie voor deuren is geworden. Ik droomde dat ik mocht jagen op schaduwen van vogels.

Nederland

Op een dag werd ik meegenomen. Het bleek dat iemand me op Marktplaats had gezet en zo ben ik in Nederland  terechtgekomen, waar ze mij wel begrijpen. Ze houden veel van me, ook al kijk ik een beetje apart uit mijn ogen. En ik heb hier zelfs gebarentaal geleerd.

Ik wil vrijheid en schaduwen vangen

Omdat ik geen vleugels kan horen, vang ik alleen maar schaduwen van vogels, nooit een echte vogel. Maar ik ben dol op wuivende grassprietjes, schaduwen van dingen, zon, bloemen, hommels, vliegen…oh...

Kat bedelt droomhuis bij elkaar

Ik hou gewoon enorm van de natuur. Ik zou heel graag in een landelijke omgeving wonen, met heel veel kattenvoer. Dat is mijn droom. Ik wil de beroemdste dove kat van Nederland worden, een kat die geld bij elkaar gebedeld heeft voor een droomhuis voor mijn nieuwe eigenaren. Oh ja, als je mij iets doneert om die droom waar te maken, dan zeg ik je nu alvast dat ik je zal vermelden in mijn memoires.

Groetjes van Wolkje. :)

Uitgelicht