Niels Aben photo
Droom van: Niels Aben
 • 28 Donaties
 • € 1.100 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Alie Berends

  Hallo Niels Ikhoop dat je je doel bereikt en een goede terugreis naar Eindhoven hebt.groet Alie Rabo medewerkster

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: J.Th.Sluijters/Bekkers

  Donatie `de rees voor een wees``

  2 jaren geleden
 • € 5 Door: Anouk van Maren

  Super goed bezig Niels!!

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: Marcella

  Ramenlappen is niet te doen met strijderswonden!

  2 jaren geleden

De race voor een wees!

De race voor een wees! image
Werken en keihard fietsen om 5 fietsen bij elkaar te verdienen voor de weeskinderen in Zimbabwe. Dat is wat ik ga doen in mijn vakantie van 25 tot 02 Juni 2015!

In deze periode fiets ik het hele land door om klusjes voor de ander te doen en wat diegene de klus waard vindt mogen ze doneren aan mijn doel! Het doel is om 1000 euro in die week bij elkaar te verdienen zodat ik daar 5 fietsen van kan kopen voor de weeskinderen van het weeshuis ‘Child for Africa’ in Zimbabwe.

2 jaar geleden ben ik daar geweest om te helpen met het aanleggen van een moestuin. Ondanks de moeilijke omstandigheden waren de weeskinderen allemaal positief ingesteld, veerkrachtig, vrolijk en dankbaar voor alles wat er op hun pad kwam. Het was een super leuke tijd waarin ze mij veel nieuwe inzichten in het leven hebben gegeven.

De kinderen, van 7 tot 18 jaar, gaan 6 dagen in de week naar school. De school ligt 12 kilometer van het weeshuis af. Deze afstand leggen ze iedere dag te voet af. Je kan je voorstellen dat dat een enorme fysieke belasting is, zeker voor de kleine kinderen. Weinig eten, slechte schoenen en de hitte bezorgen deze kinderen iedere dag een zware tocht naar een betere toekomst.

Fietsen zit bij ons als Nederlander in het DNA. We genieten hier zelf iedere dag van als we naar de supermarkt fietsen voor een boodschap, de kinderen ophalen van school of zomaar omdat fietsen leuk en gezond is! Ik zou het fantastisch vinden als we deze vorm van vrijheid zouden kunnen delen met de weeskinderen van CFA!

Mocht je een leuke klus voor me hebben tussen 26 en 31 Mei dan kan je me dat laten weten via mijn facebook pagina: 'Project: De race voor een wees'. Als je even geen klus kan bedenken maar het wel een leuk initiatief of een sympathiek doel vindt ben je vrij om te doneren! Al is het maar een kn(sp)aak! 

Uitgelicht