Lotte Eva photo
Droom van: Lotte Eva
 • 3 Donaties
 • € 70 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Trainert

  Mag Jaap die dag dan in zijn favoriete groen witte pak trouwen?

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: Nynke

  Natuurlijk help ik daaraan mee!! Wat geweldig dat jullie gaan trouwen!! Liefs, Nyn

  2 jaren geleden
 • € 30 Door: Anoniem

  Blijven dromen! Dan komen ze vanzelf een keer uit.

  2 jaren geleden

Voor een dag de mooiste dag

Voor een dag de mooiste dag image
Dit is een verhaal over het dromen van je dromen, het geloven in geluk en de liefde, ook al zijn er veel tegenslagen op je pad. Dit is avontuur dat eindigt in hopelijk voor een dag de mooiste dag: Trouwen onder de Italiaanse zon! Wie wil onze droom waarmaken?

Het verhaal in een notendop: moeder van 2 prachtige zonen, werkzaam in de communicatiebranch, gevraagd door de leukste man die ik ken, voldoende tegenslagen gekend en onderweg om te leren dat het leven geleefd en beleefd moet worden.
De droom: een dag in het teken van liefde, elkaar vol liefde aankijken en heel hard ja durven te roepen. Romantiek ten top. Samen met je geliefden proosten op het leven. Onder de Italiaanse zon, in prachtige jurk lopend over eeuwenoude steentjes door de straten van Gubbio (Italie).Voor een dag je de mooiste op aarde voelen. Hoe mooi kan het leven zijn?! 

 

Heel mooi, maar ook bitterzoet. Door allerlei tegenslagen (ziekte, vechtscheiding et cetera) blijven dromen soms hangen in dromen zijn. Maar wat nou als... deze droom het waard is om voor te vechten, je er alles aan doet om de liefde de cadeauverpakking te geven die het het gevoel recht doet. 
Vandaar deze oproep. Want zonder u blijft het een droom. 
Natuurlijk kan je altijd trouwen, gratis op woensdagochtend. Dat is ook onvergetelijk. Maar voor een keer in mijn leven Assepoester zijn op mijn eigen bal, dat is pas echt onvergetelijk. Helpt u mee? Ik ben van plan een dagboek bij te houden van ons avontuur op weg naar 11-6-2016. 

Uitgelicht