Amanda Kok photo
Droom van: Amanda Kok
 • 19 Donaties
 • € 670 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Philip Mahieu

  Ook dit gaat je lukken!

  1 jaar geleden
 • € 50 Door: Anne

  Onwijs stoer van je! x

  1 jaar geleden
 • € 100 Door: Sandra en Bert

  Live your dreams.

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Evita

  Heel veel liefs en succes Mand! Je kunt het!

  2 jaren geleden

Dance Science Droom

Dance Science Droom image
Ik ben Amanda Kok. Ik ben aangenomen voor de studie Dance Science in Londen. Mijn droom is door deze wetenschappelijke studie dansers te kunnen helpen bij revalidatie bij blessures en door nieuwe technieken te ontwikkelen om nieuwe blessures te voorkomen. Maar deze studie kost heel veel geld.

https://www.youtube.com/watch?v=y0liNMkd_hs

Waarom is dit mijn droom? Ik heb vanaf mijn 13e jaar gedanst met als grote droom ooit op het podium te staan. Nadat ik was aangenomen op een dansopleiding brak ik helaas in een balletles mijn voet. Dit was het einde van mijn dans carriere en dus mijn droom.

Na een zware operatie waarbij een botje uit mijn voet is verwijderd en een zeer moeizame revalidatie van een jaar waarin ik weer opnieuw moest leren lopen heb ik besloten om de opleiding bewegingswetenschappen te gaan doen met als doel dansers die dit zelfde overkomt beter te helpen herstellen zodat zij hun droom niet hoeven op te geven en beter nog het te voorkomen door aanleren van nieuwe /betere technieken. 

Toen ik erachter kwam dat er in Londen een speciale opleiding hiervoor bestond had ik vanaf toen maar 1 doel , een nieuwe droom! Ik wil deze opleiding gaan doen en al mijn opgedane kennis gebruiken om dansers te helpen.Alle grote sportploegen in Nederland hebben een bewegingswetenschapper in dienst, dus waarom nog niet in de danssport? Ik wil die persoon gaan worden.

Maar helaas is deze opleiding ontzettend duur en het leven in Londen nog duurder. Totaal zijn de kosten €30.000. Ik kan een heel groot deel waarschijnlijk wel lenen. Ik heb ook een studiebeurs bij de opleiding aangevraagd en ga tijdens mijn studie ook werken. Ondanks dat kom ik toch nog steeds geld te kort. Ik hoop dat ik via deze weg het laatste beetje geld dat ik nodig heb kan verzamelen.

Ik hoop dat u mij wilt helpen. Ik ben heel blij met elke bijdrage. Bedankt! 

 

Hieronder nog een link over wat mijn opleiding precies doet:

http://londondance.com/articles/features/the-future-new-ideas-new-inspirations/physiological-preparation-for-the-demands-of-chore/

En dit is de link van de school zelf:

http://www.trinitylaban.ac.uk/study/dance/postgraduate/msc-dance-science

 

Uitgelicht