Myrte photo
Droom van: Myrte
  • 1 Donaties
  • € 30 Ontvangen
  • € 5.200 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 30 Door: Fons en Marjo

    Succes met je droom

    3 jaren geleden

Speelboom & RVS-kooi

Speelboom & RVS-kooi image
Wie gunt onze Grijze roodstaart & blauw gele ara een papegaai veilige speelplek met voldoende afleiding waar ze vrij op kunnen zitten als we thuis zijn. En een RVS-kooi voor als we niet thuis zijn?

Niet alle producten, kooien en speelgoed zijn veilig. Voor papegaaien is het heel belangrijk dat zij genoeg te doen hebben en dat ze verblijven in een veilige omgeving. Ik droom al heel lang van een mooie speelboom gemaakt door Villa Filou. Dit omdat zij alleen werken met materialen die echt veilig zijn. Helaas is het zo dat het gigantisch duur is.

Voor een RVS kooi betaal je al snel € 2000,- euro hier zit verder wel alles bij in zoals drink- en voerbakken. Voldoende zitplekken en speelgoed. Wat ik met name belangrijk vind aan deze kooi is dat deze niet giftig is. Alle andere papegaaienkooien zijn giftig of worden giftig zodra de coating loslaat. Een RVS kooi niet, deze gaat een levenslang (ongevaarlijk) mee.

Zie foto voor een voorbeeld van een speelboom. Dit is toch ontzettend gaaf ik weet zeker dat onze papegaaien hier dolgelukkig van worden!!

Uitgelicht