Steun de Lach photo
Droom van: Steun de Lach
 • 73 Donaties
 • € 1.260 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: renee verschure

  Yes! Wat een super actie hebben wij gedraaid zeg! Judith, frank, mindy, puck en emotionele ondersteuning van soof heeft er toe geleid dat wij een super resultaat behaald hebben! Ik ben trots op ons. Ik heb de crowdfunding geopend, en bij deze ga ik hem afsluiten! Toppertjes die gedoneerd hebben, super bedankt! Zonder jullie hadden we het niet gered!

  9 maanden geleden
 • € 5 Door: Judith T.

  Het was leuk om deze actie te mogen doen met Puck, Renee, Mindy, Frank! En Soof natuurlijk niet te vergeten!

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Ellen B

  10 maanden geleden
 • € 5 Door: Ellen B

  10 maanden geleden

Dolfijntherapie

Dolfijntherapie image
Dolfijn ondersteunende therapie voor kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking.

De eerste stap heb je gezet, door de link te openen. Bedankt!

Lees nu verder hoe JIJ kan bijdragen om dolfijn ondersteunende therapie mogelijk te maken voor Dean (Therapie in november 2015) - Ralph (Therapie in februarie 2016) - Tijmen - Nick - Clifton, Puck, Milan, Christiaan, Annika en Elin.

Hoe? Heel simpel! 

Klik op de link aan de linkerkant en zorg dat jouw naam tot het rijtje sponsoren gaat behoren. Makkelijker kan niet. Met iedere €5 euro komen we een stap dichterbij onze droom; dolfijn ondersteunende therapie van het CDTC in Curaçao.

Dit is jouw moment waarbij je ons helpt om een stap dichterbij het verwezenlijken van onze droom te komen. Die kans laat je toch niet liggen?? 

Mag ik op jouw hulp rekenen?

Ik weet dat ik je like al heb ;-)

Liefs Puck.

Oh trouwens! Ook niet heel onbelangrijk om te weten, het geld komt 100% ten goede voor de stichting Syndroom van de Lach. Een ANBI- geregistreerde stichting die zorgt dat alle gelden eveneens voor 100% ten goede komt van het doel: dolfijn ondersteunende therapie. Dit is wel fijn om te weten toch?

Voor meer informatie verwijs ik u naar www.syndroomvandelach.nl  en naar www.curacaodolphintherapy.com

Ook een echte aanrader is het volgende filmpje

http://youtu.be/yzlWZB20wmE

In dit filmpje zie je hoe het werkt met de dolfijnen. Het is een unieke therapie die nergens op de wereld zo effectief is als bij het CDTC. Hoe het precies werkt? Dolfijnen zijn hoog sensitieve zoogdieren die daardoor feilloos aanvoelen hoe zij kunnen ondersteunen en helpen bij het behalen van de vooraf gestelde doelen als krachtige motivator. Wat er bereikt wordt? een positief verschil en hoge mate van succes. Dit draagt bij aan een enorm verschil in het leven van de kinderen en hun hele gezin.

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

 • 47%
 • € 15.000 Doel droom
 • -