Reverim photo
Droom van: Reverim
 • 2 Donaties
 • € 45 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Anoniem

  werk ze bij 30 graden....

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Nicole

  Goed bezig!! Mooie doel.

  2 jaren geleden

Medische post in Rwanda

 Medische post in Rwanda  image
De meeste mensen in Rwanda moeten meer dan 10 km lopen om medische hulp of verzorging te krijgen. Daar willen wij graag wat aan veranderen! Met een groep van acht personen willen we de mensen van Rwanda voorzien van een medische post. En daar hebben we nog wel wat hulp bij nodig.

Werkmarathon 5 en 6 juni 2015 voor het Rwanda project 2015.

 

 

 

Werkmarathon 5 en 6 juni 2015 voor het Rwanda project 2015.

Beste vrienden, collega’s, familie en anderen die ons project een warm hart toedragen.

Het projectteam van 8 personen hoopt midden Juli naar Rwanda te vertrekken om te helpen bij het bouwen van een Medische hulppost in Sholi, een klein bergdorp midden in het land.Bij de voorbereidingen horen natuurlijk geld-inzamelings acties, maar zeker ook het maken van een team. Dit jaar willen wij de Stichting “Schipper Mag Ik Ook eens varen” helpen met het opknappen van het schip, dat zij gekocht hebben. Dit wordt omgebouwd, om daarmee groepjes kinderen met een handicap een onvergetelijke vakantieweek of weekend te bezorgen. Op het schip gaan wij anderhalve dag en een avond schuren, schilderen, wanden opnieuw bekleden.Graag willen wij jullie vragen om ons team daarvoor te sponsoren met een bijdrage per uur of een vast bedrag voor deze werkmarathon. Wij hopen ongeveer 15 uur per persoon te kunnen werken.

Op deze wijze werkt uw sponsoring eigenlijk dubbel. U sponsort het medische hulpproject met uw geld en vervolgens sponsort het projectteam de andere stichting bij het opknappen van hun schip. Prachtig toch?

 

Uitgelicht