Marcel Hijmans photo
Droom van: Marcel Hijmans
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Hand in hand, kameraden!

Hand in hand, kameraden! image
FRS1908, Fansite voor alle Feyenoord supporters! Wij houden 24/7 onze supporters op de hoogte van al het Feyenoord nieuws. Wij doen dit allemaal vrijwillig met een hart voor Feyenoord! Wij willen projecten gaan organiseren waarmee wij winst willen maken en met die winst willen wij goede doelen steunen die aan Feyenoord verbonden zijn. Steun ons nu en steun daarmee een goede doel! Samen staan wij sterk, Hand in hand, Kameraden!

Beste donateur,

Wij zijn de beheerders van www.facebook.com/frs1908 en zijn opzoek naar sponsoren die voor ons een kleine donatie zouden willen geven.

Wij zijn reeds gestart met een facebook-pagina en al snel bleek dit een succes te zijn. Nu willen wij doorpakken om net zo groot te worden als andere Feyenoord fansites. Wij van FRS1908 doen dit allemaal vrijwillig en hebben een hart voor de club Feyenoord. Wij hebben een aantal sponsoren kunnen vinden om wat voor ons te doen, maar dan zijn we er nog niet. Om door te kunnen groeien hebben wij jullie hulp nodig! 

Met het geld willen wij leuke projecten gaan starten en daarbij hopen wij winst te kunnen maken, want met die winst willen we goede doelen steunen die aan Feyenoord verbonden zijn. 

Steun ons nu en wij houden jullie 24/7 op hoogte van al het Feyenoord nieuws en het al het belangrijkste van alles: De winst komt altijd goed terecht bij een goede doel!

Wij hopen jullie bij deze genoeg geïnformeerd te hebben en zijn jullie dan ook zeer dankbaar voor elk bedrag waarmee jullie ons steunen.

Samen maken wij ons sterk! Hand in hand , Kameraden!

Met vriendelijke groeten,

Team Feyenoord Rotterdam Supporters

Uitgelicht
lidmaatschap heemkundekring  image

lidmaatschap heemkundekring

  • 117%
  • € 30 Doel droom
  • -