Sam photo
Droom van: Sam
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.700 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Eerste keer oma's verjaardag

Eerste keer oma's verjaardag image
Mijn alleenstaande oma heeft nog nooit haar verjaardag gevierd met haar kleinkinderen. Voor haar aankomende verjaardag, waar ze de 80 jaar zal bereiken, moet dit anders. Als verassing, willen wij graag op haar verjaardag aanwezig zijn.

Oma heeft moeilijke jaren achter de rug. Na vele kennissen, familie en haar man te hebben verloren, is ze erg eenzaam. Ze heeft nog NOOIT haar verjaardag met een van haar kleinkinderen gevierd. Ze heeft er drie stuks, mijn zusjes en ik zelf. Ze ziet ons maximaal één a twee keer per jaar, als het mogelijk is.

Dit jaar (25 november) bereikt ze de leeftijd van 80 jaar en wil ik iets bijzonders doen. Als verassing zou ik haar graag willen verassen met ons als kleinkinderen. Elke week aan de telefoon verteld ze me dat ze ons mist, en graag zou ik haar op een speciale manier willen verassen op haar verjaardag.

Er is alleen een groot probleem; geld. Ik ben een jonge student van 18 jaar die er geheel alleen voor staat. Door vele conflicten thuis, heb ik uiteindelijk zelf een woning moeten zoeken. Hier heeft mijn oma zelf ook enorm veel moeite gehad, ik herinner me nog al te goed hoe ze in die tijd in tranen aan de telefoon sprak. Mijn zusjes zijn te jong om zelf te werken en ik kan amper rondkomen. Dus ik kan het bedrag van de tickets zonder hulp dan ook niet betalen.

Mocht dit lukken, zou dit enorm mooi zijn. Om je eigen verjaardag zonder familie door te brengen is niet leuk, maar om nou nooit je verjaardag meer te kunnen vieren zonder je enigste kleinkinderen,mag niet gebeuren. Help ons alstublieft, ze heeft alleen ons nog.

 

Uitgelicht
Leven & mama zijn image

Leven & mama zijn

  • 33%
  • € 2.500 Doel droom
  • -