Laird Evert G. Davelaar photo
Droom van: Laird Evert G. Davelaar
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 12.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Schrijven & zoeken

Schrijven & zoeken image
Een jaar om te werken aan een nieuw boek en te zoeken wat we de komende tijd kunnen opzetten. Idealistisch? We zijn er al zo lang mee bezig, maar altijd druk, druk, druk...

Al ruim een jaar geleden startte ik met mijn nieuwe boek, maar vlotten...? Schrijven is mooi, ik schreef eerder al twee romans, maar er moet ook geld op de plank komen, want huur, gas, water, licht etc. gaan ook door. Mijn doel is dus een basisinkomen te verwerven voor een jaar, waarin ik mijn boek kan voltooien en samen met mijn partner te kijken wat we kunnen opzetten. Een 'alternatief' boekwinkeltje, een winkel met dieet- of biologische artikelen... Of misschien toch iets met bladmuziek...? Ideeën genoeg, maar de uitwerking... Lastig.

Naast een basisinkomen ben ik wel van plan om een aantal uren per week te werken, om de band met mijn werk (journalistiek en muziek) niet te verliezen. Dat vind ik wel essentieel. Het zou mij echter in staat stellen om niet elke dag te 'moeten', maar ook rustig aan mijn boek en onze ideeën voor de toekomst te werken.

Uitgelicht